Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ghe.

/ #1304 Un fost coleg care la inceput a avut incredere in tine

2013-02-23 00:30

Am asteptat ca actuala conducere de care nu am informatii ce putere de conducere are impreuna cu Cernev sa porneasca combinatul fiind sustinuti de guvern si autoritatile locale (doar ei iau pus).Din pacate nu am vazut acest lucru,culmea societatea mergand mai rau ca pe vremea fostului director general Roibu.
Sectiile oxo,af-dof,si electroliza 3 nici macar nu au mimat pornirea ,iar electroliza 4 si propenoxidul au mers in hopuri.Concluzia este in cele 5 luni de asteptari si sperante am luat teapa.
Am ajuns la concluzia ca pe vremea lui Roibu de bine de rau sectiile functionau toate chiar daca unele cu intermitenta,cel putin electroliza 4 si propenoxidul la capacitate.
Trabuie sa recunoastem acum,ca unica speranta a noastra a muncitorilor o reprezinta planul propus de Roibu care cel putin aprinde o luminita de speranta.
Domnule Cernev eu nu sunt ca cei care te injura dar ar trebui sa te retragi impreuna cu adjunctii tai pentru a lasa muncitorii sa se concentreze asupra problemelor din sectii si nu pentru diverse presupuse foloase.
Sper sa intelegi acest mesaj si sa ne ajuti cu acest gest.