VREM DREPTATE PENTRU PAKI!!
Re:
si nu doar pentru asta. pentru noi ,pentru viitorul nostru si al copiilor nostri. condoleante familiei.
.
A fost preluat de singurul si unicul medic urolog din spital/județ/100km pătrați ( Sareh ) ,si după ce a citit diagnosticul a răspuns senin ca el scoate rinichiul si daca scoate rinichiul îi scoate si piatra( probabil pentru el era o ofertă de black friday) ,"ca el nu scoate pietre doar rinichi dar este posibil dacă îi scoatem decât piatra să îi salvam rinichiul", acestea au fost cuvintele lui, după care a plecat, singurul tratament fiind doar câte o perfuzie si antibiotic . După încă o zi ( a 3-a zi de stat în spital) a decis că este mai bine să ne externeze ca nu are ce să ne faca.
Am cerut să fie trimis la Bucuresti, abia aici a fost tratat corespunzător ,i s-a scos puroiul de la rinichi si in prezent este sub tratament , multumim doctorului Bragaru de la spitalul sf. Ioan, acesta ne-a a spus că dacă mai stătea o zi ,acum era mort, așteptăm să fie rechemat la operație pentru a încerca să i se scoată piatra, nu ac decât de așteptat.
Re: Re:
Vrem oameni competenti si responsabili de meseria lor, pt ca viata noastra la un moment dat depinde de ei. Asta pt toate orasele din Romania. Cu totii ne dorim sa mergem cu incredere in spitale. Oamenii cu bani merg in spitale private ca isi permit, iar noi in spitalele astea ordinare te rogi de ei pe la usi si le bagi bani in buzunare si tratat ca un "rahat" in scarba. Uni sunt pe-acolo sa tina umbra pamantului.
odihneasca
Re:
Se numeste pascu Adrinan paraschiv.amicii il nnumeau Pake..ptrca ii placea numrle nasii lui de botez..Pakela..
De o luna il am pe tata international la unul dintre spitale let din Romania cu probleme grave...am cerut transfer la Bucuresti si nu vor sa il transfere....daca nu ai relatii nimeni nu misca nimic sa il puna pe picioare.Conditiile din spital sunt groaznice...a luat un microb din spital dupa operatie ...deci mergi cu o boala si mai iei cateva de acolo
SISTEMUL este la pamant. Medicii nu isi mai dau nici un interes. Medicii buni care ii avem sunt plecati peste hotare ....si acum inteleg de ce au facut asta.Sunt frustrata pe ceea ce am gasit si am vazut in spitalele noastre.
| This discussion has been closed. |