VREM DREPTATE PENTRU PAKI!!
trist dar adevărat in același timp :(
Bineînțeles că sunt de acord cu semnarea petiției.Si eu am suferit un accident de maşina în 2008 şi am fost tratată la fel până a ajuns cineva la mine la spital(Tg-jiu )ca să le îndese bani în buzunare la doctorii de acolo.Apoi istoria sa repetat pt.mine şi în 2015 tot la Tg-jiu dar pt.altă problemă medicală unde inițial m-am dus cu "pile"dar tot degeaba.Mi-au pus chiar şi un diagnostic total greşit după ce mi-au făcut mai multe investigații probabil cu ochii închişi,gândindu-se nemernici de doctori la banii ce urma să-i îndes iar în buzunarele lor.La UPU Tg-jiu banii sunt la putere.Ruşine cadrelor medicale( ființe inumane)de acolo.
Ar trebui toți concediați! Ar trebui penalizați...pt. comportament indolent care nu are nici o legătură cu un sistem real de sănătate!
Pacat, nu e singurul caz, un prieten de.al meu s.a stins la fel la spital, a facut accident cu motorul, s.adus singur pe picioarele lui la spital, nu l.a bagat nimeni in seama pana in momentul cand a cazut din picioare, l.au bagat in operatie si a murit din cauza ca facuse hemoragie interna si a fost prea tarziu. Prea multa nepasare, prea multi doctori, asistente care asteapta spaga, care pun pe primul loc suma de bani primita inainte de toate... Condoleante!!!
Dreptate
Nu il cunosc pe Paki dar povestea lui se regăsește in foarte multe spitale din Romani! Daca banii sunt pe cale de dispariție ce vina avem noi ca ne imvolnavim? Dc trebuie sa moara un om? Dc ? Doar pentru ca nu va dat bani? Eu am născut prin cezariana si mi sa băgat mana in buzunar știți cat ma costat? 1500 lei pentru viața unui Bebeluș ! Mizerie ca in romania nu găsești nici in Africa! Sunt dezgustata total de țara asta,de legile ei,parlamentari etc... Condoleanțe !
Vrem DREPTATE...vrem sa FIM AUZIȚI, sa FIM VĂZUȚI. .. Nu ne lăsați copiii să moară pe paturile din spitale..ȘI VOI LA RÂNDUL VOSTRU AVEȚI COPII...Chiar nu vă pasă??? NU VĂ ESTE FRICĂ DE DUMNEZEU?? Voi ca medici ați făcut un jurământ. .. Să va fie rușine nemernicilor. ..
| This discussion has been closed. |