Votati pentru mentinerea religiei in scoli
PREDAREA RELIGIEI IN SCOALA!
E FOARTE NECESAR SA SE FACA UN STUDIU MINIM DE CUNOSTINTE RELIGIOASE PENTRU FORMAREA FIECAREI PERSOANE!VOTEZ DIN TOT SUFLETUL MENTINEREA PREDARII RELIGIEI IN SCOLI!
La luptă, creștini!
Ne paște un mare pericol. Dacă dispare spiritul creștin devenim o simplă masă de manevră. Trebuie să acționăm urgent. Să luptăm cu toții pentru Hristos!
Sufletul insa il ignoram total; ii luam si singura ora acordata, pe saptamana!
Bravo, popor crestin, bravo! pentru suflet nu e loc nici macar de o ora pe saptamana, daca asa vrea un tovaras din Bacau...
Daca facem o statistica vom vedea ca elevii scutiti de la educatie fizică sunt de cinci ori mai mulți decât cei retrași de la religie. În ce țară trăim?
Cine pe cine discriminează?
Un mare învățat spunea: Discriminare înseamnă dictatura minorității. Mare dreptate avea
Sunt de acord cu Iacov. Să luptăm cu toții!!! Trimiteți mesajul la toți prietenii din lista
"Jobb Istennel élni, mint nélküle!"
Bine ai zis frate maghiar crestin.
Daca toti am fi crestini adevarati nu ne-am uri unii cu altii, unguri cu romani. Catolici cu ortodocsi. Am convietui in pace.
Vom trimite aceasta petitie Presedintelui Romaniei si Guvernului Romaniei. Vom merge pana la CEDO. In Italia religia se face si in Romania se scoate. INCREDIBIL CATA MANIPULARE
Religia , Materie optionala !
Eu consider ca religia in scoala ar trebui sa fie optionala pentru cei care vor , nu am nici oproblema cu credinciosi dar nu vreau ca copii mei sa fie obligati sa asculte basme si zicale . REPET NU AM NICI O PROBLEMA cu persoanele religioase dar pentru mine si familia mea nu doresc religia in scoli sub forma de materie obligatorie
| This discussion has been closed. |