Ucigasii ursuletului sa plateasca!
Animalele au un suflet mare si ar trebui iubite NU OMORÂTE
Asa ar trebui sa procedam si noi cu toate jegurile din parlament si nu numai !! Sunt tare suparata pe ceea ce se intampla in ROMÂNIA
noi oamenii, ursul nu a avut nici "o vina el a incercat sa fuga deoarece era speriat, oameni de nimic, Cineva de sus vede
Mi se pare o strategie pentru a se aproba omorârea a mii de animale sălbatice ! Jalnic !
Daca ar exista pe bune "Demoni,, ar fi unul in fiecare.
n-ai ce sa le ceri ma ... sunt multi prosti in Romania si din pacate n-au nicio boala ... vorba lui Cheloo : "As impusca in cap jumatate din populatia Romaniei" ! Sper sa ardeti in iad bulangiilor !!!
In america se lasa cu puscarie grea pentru retardatii astia ... dar noi Romanii o sa ii ajungem din urma peste 100 de ani ... lumina ! Rusine sa va fie, imi e scarba ca traiesc in aceasta tara de tigani, analfabeti, copii de bani gata, violatori si criminali.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: ursulet nevinovat!
#466: - Re: ursulet nevinovat!
Partea ca s-au temut de ce-ar putea face bietul ursulet si ca tranchlizantul nu ar fi fost eficient este o gaselnita jalnica! Nu dura mai mult de cateva minute ca tranchlizantul sa-si faca efectul! Prin urmare nu cred nici un moment ca l-au tranchilizant sau ca macar au incercat. S-au grabit sa ajunga acasa si au preferat sa ucida o fiinta nevinovata. Asa ca invit "binevoitorii" fara constiinta sa lase teatrul de propaganda si drama de farisei si daca vor violenta sa mearga la puscarie sau pe front si sa si-o ia personal peste tot!
| This discussion has been closed. |