Ucigasii ursuletului sa plateasca!
Pentru ca m-am saturat sa vad atatea nedreptati aplicate animalelor.....si pentru ca aceste animale merita respectul nostru, al oamenilor!
Re: ursulet nevinovat!
ai citit si asta?
este din articol
Autoritarile au incercat sa tranchilizeze ursul, dar operatiunea a esuat. Asa ca, in cele din urma, animalul, care se refugiase in curtea unei firme, a fost impuscat.
"Situatia devenea foarte grava mai ales ca a terecut prin zona mai multor scoli si situatia de pericol in care am ajuns a impus luarea deciziei de impuscare. A intrat intr-o curte in care erau 50 de persoane care erau intr-o situatie de real pericol",
alta data s-a reusit, acum nu.
In aprilie anul trecut, un pui de urs s-a plimbat cateva ore prin Sibiu dar, in cele din urma, a fost tranchilizat si capturat in pivnita unei case. In urma cu 5 ani, un tigru evadat de la ZOO a fost impuscat in padurea de la marginea orasului culmea, dupa ce fusese tranchilizat. Speriat, vanatorul s-a temut ca tigrul va ataca inainte ca sedativul sa isi faca efectul.
Iar faptul ca a trecut pe niste scoli cu copii nu te ingrijoreaza?
„Maria sa omul atotputernic” cu drept de viata si de moarte asupra a tot ce a lasat Dumnezeu pe pamant. Oare de ce au ajuns atat de bestii stimatele (asa numite) "fiinte umane"?
lost in the town scare and followed by dozens of people.
Re:
Mars la scoala aia din apropiere si apoi intri pe net ca sa comentezi. Te'n gura de expert in "ursi speriati care ataca copii" si in sfatuitor de autoritati locale!
Rusine autoritatilor unui oras care a fost capitala culturala si care trebuiau sa fie un exemplu!
Ca turist, nici sa imi fac nevoile in Sibiu nu am de gand sa merg!
Re:
ai citit si asta?
este din articol
Autoritarile au incercat sa tranchilizeze ursul, dar operatiunea a esuat. Asa ca, in cele din urma, animalul, care se refugiase in curtea unei firme, a fost impuscat.
"Situatia devenea foarte grava mai ales ca a terecut prin zona mai multor scoli si situatia de pericol in care am ajuns a impus luarea deciziei de impuscare. A intrat intr-o curte in care erau 50 de persoane care erau intr-o situatie de real pericol",
alta data s-a reusit, acum nu.
In aprilie anul trecut, un pui de urs s-a plimbat cateva ore prin Sibiu dar, in cele din urma, a fost tranchilizat si capturat in pivnita unei case. In urma cu 5 ani, un tigru evadat de la ZOO a fost impuscat in padurea de la marginea orasului culmea, dupa ce fusese tranchilizat. Speriat, vanatorul s-a temut ca tigrul va ataca inainte ca sedativul sa isi faca efectul.
Iar faptul ca a trecut pe niste scoli cu copii nu te ingrijoreaza?
| This discussion has been closed. |