Ucigasii ursuletului sa plateasca!
Re:
Acum putin timp in urma am vazut pe un post TV niste indivizi cum alergau ziaristii cu druja ca ii filmau cum defrisau padurea, nu mai retin in ce zona, oricum e de intales ca in Romania. Nu am vazut autoritatile sa tremure asa de grija cetatenilor , aia erau si hoti si criminali in devenire deci periculosi, iar la amaritul ala de pui ce sa vezi, mascati, politie, jandarmi, televiziuni, gura casca etc... si ca sa fie "lucru bine facut" l-au pus la zid si l-au executat dupa ce l-au haituit si ingrozit bine, cred ca mai avea putin bietul pui si murea de frica singur.Mai sunt unii care spun d-le ce cauta salbaticiunle in oras? vin sa ne manince copii? Pai hotariti-va , ori le omorim ca oricum numai au habitat, ori lasam padurile cum au fost din mosi stramosi si ele stau unde le e locul. Greu cu logica si ratiunea dupa 26 de ani de libertate intaleasa prost
#justiceformartinica
| This discussion has been closed. |
Re: Re: ursulet nevinovat!
#466: - Re: ursulet nevinovat!
Citi violatori, criminali etc. nu au recidivat? uciderea este solutia extrema si numai in scopul apararii, de ce va incapatinati sa sustineti niste aberatii? era un pui de urs. Daca se aruncau 2, 3 haidamaci ,de jandarmi sau politisti pe el si tot il imobilizau. Am vazut ca erau si mascati pe acolo, despre ce vorbim, chiar suntem multi dusi cu capul, suntem minunea Europei si nu numai. Asemenea mobilizare am mai vazut in afara in atentatele cu teroristi. Daca mai luam in calcul si panica care au creat-o sau disperarea cu care imprastiau oamenii putem spune lejer ca suntem SCELERATI fara sa gresim, fereasca d-zeu de ceva serios.