STEAUA TREBUIE SĂ EXISTE,STEAUA VA EXISTA.
This comment has been removed by the person who wrote it.
alaturi de STEAUA
SPER SA REVINA PELUZELE ALATURI DE ECHIPA DACA SUNT STELISTI ADEVARATI DACA NU SA STEA ACASA ,ECHIPA TREBUIE INCURAJATA SI LA GREU NU NUMAI LA BINE FORTA STEAUA
habar naveti
numai prostii aveti in minte ,iauzi petitie pentru armata sa faca echipa de fotbal pai cine investeste in jucatori si sa stea vro 10 ani prin ligile inferioare habar naveti hai sa facem echipa usor din gura ca sa faca armata echipa e cam cum de 10 ani se face auostrazi si se asfalteaza 1 km pe an nu santeti sanatosi cine a facut petitia nu este stelist
Sunt stelist de cand ma stiu. Nici nu as putea fi suporterul altei echipe fara sa am sentimentul unei tradari a propriilor mele principii. Si ce se intampla acum este de domeniul oribilului. Foamea de bani, chiar si a unui minister din randurile caruia am facut candva parte, oripileaza o natiune intreaga. Pentru ca Steaua Bucuresti nu este numai a fanilor ci a intregii Tari. Poate in al doisprezecelea ceas cuiva ii va veni mintea la cap si va face ceva sa salveze unul din putinele cluburi sportive cu care ne mai putem mandri. Pentru ca celelalte dau faliment rand pe rand. Penibil...
FC STEAUA BUCURESTI FCSB
TOT CE MERGE BINE IN ROMANIA TREBUIE DISTRUS CAM ASTA ESTE DEVIZA CONDUCATORILOR BIETEI NOASTRE TARISOARE
| This discussion has been closed. |
muie armata muie becali ....steaua e a noastra a suporterilor !!!