STEAUA TREBUIE SĂ EXISTE,STEAUA VA EXISTA.

În atenția:

Domnului Prim Ministru al României, Victor Ponta

Domnului Ministru al Apărării Naționale, Mircea Dușa, 

Domnului Președinte al Clubului Sportiv al Armatei STEAUA, George Boroi.

 

În urma evenimentelor nefericite petrecute în ultima perioadă cu privire la Marca "STEAUA" considerăm că a venit momentul să spunem lucrurilor pe nume.

Din momentul apariției sentinței definitive a Înaltei Curți de Casație și Justiție și până în prezent, asistăm periodic la un "spectacol" mediatic fără precedent în care actorul principal este STEAUA BUCUREȘTI. Zi de zi la tv, la radio, în presa scrisă, pe platformele de socializare se aduce în dezbatere acest subiect. Unii încearcă să facă audiențe la TV pe acest subiect și discută pe baza presupunerilor și a speculațiilor prin vocile unor "mari specialiști" ai fenomenului provocând confuzie.

Când spui performanță în fotbalul din ROMÂNIAspui STEAUA BUCUREȘTI.
Când ești întrebat care a fost CEA MAI BUNĂ ECHIPĂ DE FOTBAL DIN EUROPA în anul 1986 spui STEAUA BUCURE
ȘTI.

STEAUA BUCUREȘTI a fost, este și va fii cel mai bun AMBASADOR al fotbalului din ROMÂNIA.

NU TRECEȚI în rezervă cel mai BRAV soldat al acestei țări.

Tristețea și mâhnirea au luat locul nenumăratelor momente de GLORIE la care ați luat parte și dumneavoastră distinși oficiali, factori de decizie.

Printr-o singură și hotărâtă voce, cea a suporterului stelist, considerăm că a venit momentul să se facă lumină.

 

În numele a milioane de steliști, Domnule Ministru al Apărării Naționale vă rugăm să organizați în tandem cu Domnul George Boroi, Președintele CSA STEAUA, o conferință de presă televizată în care să aduceți la cunoștință opiniei publice, planurile Ministerului Apararii Naționale și ale CSA STEAUA în ceea ce privește înființarea echipei de fotbal și înscrierea ei în sistemul competițional național. De asemenea vă rugăm să ne informați care este stadiul negocierilor cu S.C. FC STEAUA BUCUREȘTI S.A. cu privire la pretențiile CSA STEAUA în vederea cesionării în anumite condiții a Marcii "STEAUA"către societatea comercială, dacă este cazul.

 

Rugăm transparență totală în orice negociere care are la bază Marca "STEAUA".

Facem apel la Primul Ministru al României, Victor Ponta să intervină cât mai repede cu putință în acest litigiu pentru soluționarea lui în favoarea performanței, în favoarea cetățenilor acestei tări, suporteri ai acestei echipe.
Domnule Prim Ministru, este inacceptabil ca acest BUN NA
ȚIONAL să rămână într-un sertar.
Dumneavoastră lucra
ți în slujba cetățeanului și trebuie să luați în calcul dorința a milioane de oameni și anume formarea unei echipe de fotbal în cadrul CSA STEAUA care să fie înscrisă în sistemul competițional național.

 De asemenea, Domnule George Boroi, rugăm sa aveți amabilitatea și disponibilitatea să inițiați discuții cu reprezentanții suporterilor (Peluza Nord, Peluza Sud - principalii artizani ai susținerii totale și necondiționate a culorilor roș-albastre) în vederea găsirii unei soluții favorabile pentru echipa noastră.  Să aveți în vedere că suntem dispuși să oferim tot sprijinul de care este nevoie pentru binele " Clubului de lângă inimă."

 

 

     CITIUS         ALTIUS     FORTIUS

 


Our Faith:STEAUA    Contactați autorul petiției