Spune NU preturilor practicate de FANY!
sa micsorati preturile pentru transport si sa luati in considerare abonamentul de Cetatea Fetei si pe ruta de Floresti si invers. Daca nu sunteti capabili lasati-o balta si schimbati firma de transport cu altii care au preturi decente!!!!! Rusine mare!
Re:
Multumim ca sunteti impreuna cu noi! Va multumim pentru sprijin si interes! Am avut senzatia ca lumea incepe sa se complaca in aceasta situatie, dar sunt foarte placut surprinsa ca exista ATITUDINE! Astept cu nerabdare sa pot afirma ca sunt mandra sa locuiesc in Floresti. Va astept pe forum, al asociatiei bineinteles, sa despicam Floresti-ul in toate problemele pe care le are, mai ales ca avem cat de curand ocazia sa primim raspunsuri de la alesii nostri.
Cu stima
Mda
Nu Fany. Includerea Florestiului in circuitul traficului de calatori al Clujului. (RATUC)
Re: Mda
"Concurenta trebui sa existe..." asadar NU EXISTA; "nimeni nu va obliga sa mergeti cu fany" - primesc orice sugestie vis-a-vis de transport !
Cu stima
Re:
Nu suntem jalnici cum spuneti dumneavoastra si nu ne trebuie RATUC. Asa cum e si textul petitiei ne dorim tarife oneste. Nu ne trebuie nici alta firma daca Fany asigura fluenta calatorilor la preturi decente. Din cate stiu eu RATUC nu are nici un abonament de 90 lei indiferent de ruta (cred ca nu gresesc). Dar pentru ca nu exista concurenta si pentru ca sunt linistiti pana in 30 aprilie 2013 iata ca "ne plangem" si noi. Cat despre mirosuri... nu trebuie sa mergem cu RATUC... le avem pe ale noastre.
Cu stima
| This discussion has been closed. |