Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!
ne-am intors in pre-cambrian .... mai lipseste sa ne aduca dinozauri sa ni se explice ca sunt buni pt tratamentul racelii ...
Ruxandra
Suntem inegalabili si prostie si dezinteres pentru tot ce este pozitiv. Ma intreb unde vom ajunge dupa ce vom distruge tot. Cred ca acestui popor ii sunt necesare lectii de reeducare de la cei mai civilizati.
propunere
Sunt alte prioritati de rezolvat in sanatate
Re: confuzie
e cazul sa va reamintesc cum se liciteaza la noi orice serviciu public ?? PILE, MITA, CORUPTIE, INTERESE PROPRII ? Aveti impresia ca atunci cand, ca in orice domeniu, "mai marii "nostri isi vor baga pilele/amantele/rudele pe tzeava , SMURD-ul - condus de un om "curat", din cate stiu , mai are vreo sansa sa functioneze ?? Poate concura cu cei mai sus enumerati ? Sunt sigur ca nu. Ce se intampla acum este primul pas catre desfiintarea SMURD-ului, intr-adevar .
Suntem un popor de oligofreni! (fara intentia de a jigni)
"Desteapta-te romane!" Uita-te la greci,la italieni, la francezi...
Cred si eu ca se vrea privatizarea serviciului de medicina de urgenta, ca astfel se vor putea face licitatii... cu dedicatie.
Dar ce sa vezi, domn' Presedinte... eu dau banii tot la stat, nu la privat. De ce nu ma lasati sa-mi aleg eu spitalul si sa-i virez EU direct la ei?!
RUSINE! RUSINE! RUSINE!
Si voua si noua, POPORUL ROMAN!
Tot respectul pentru cei de la SMURD.Am avut nevoie de dansii si mi-au facut o impresie f buna.
Lasati SMURD-ul in pace.Sunt o mie de lucruri care trebuiesc reglementate si puse sa functioneze cat de cat.SMURD-ul functioneaza destul de bine raportat la alte servicii!Domnul presedinte Basescu sa nu se mai bage in toate... a mai fost una care facea cam la fel si a murit impuscata in Decembrie 89
| This discussion has been closed. |
NU! - privatizarii dreptului la viata!
DOCTORE, SUNTEM DE PARTEA TA!
NU! - deciziilor politice cand este vorba de sanatatea copiiilor si a parintii nostri!
NU! - jigodiilor care vor sa faca bani nu numai din furt ci si din suferinta!
NU! - noii legi cretine!