Sigartau pentru Bacau
Si am mai semnat aceasta petitie dintr-un motiv pur egoist:mi-am promis ca in vara lui 2016 sa vin la Bacau la Theatrestock.Ori Theatrestock,fara domnia sa,nu va exista.
Ii doresc d-nei Sigartau sanatate si multa putere.
ar trebui sa le multumim celor care au avut aceasta idee pentru munca lor, nu sa le raspundem cu barfe si articole denigratoare in fituica lor de doi bani.
multumim, doamna Sigartau, va suntem alaturi si dorim sa nu va dati batuta si sa mai ramaneti in orasul nostru pentru a ne mai inviora si infrumuseta viata; noua, bacauanilor ne-ati facut o mare bucurie; suntem alaturi de dumneavoastra si daca aveti nevoie de ajutor, dati-ne de veste!
Sorin
Am un motiv foarte bine intemeiat,de a fi semnat aceasta petitie.Doamna Anca Sigartau este un om cu suflet si inima mare,stie ce inseamna necazurile deoarece a trecut prin asa ceva si cel mai important lucru este mama a trei copii foarte frumosi.A facut ceva ce nimeni nu a reusit pana acum ,festivalul de teatru si arta international,care a scos Bacaul din anonimat,a adus trupe de dans si teatru din,Serbia,Ungaria,Franta,Belgia...etc,ce a scos oamenii la cea mai tarzie ora din casa,a adus un farmec acestui oras,stralucind ca nici odata.A adus actori cunoscuti:Claudiu Bleont,Magda Catone,Mihai Bisericanu,...etc si nu in ultimul rand pe foarte cunoscuta actrita Maia Morgenstein,asa ca sa nu se supere doamna Anca Sigartau dar acest oras are nevoie de un om ca dansa.Si pana la urma a reusit sa-l implice si pe domnul primar Romeo Stavareche in acest proiect...Va rugam foarte mult doamna si din tot sufletul sa ramaneti
Pentru ca de la venirea doamnei Anca Sigartau Bacaul s-a schimbat in bine, si pentru ca imi doresc mult ca aceasta schimbare sa continue, teatrul, cetatenii, Bacaul au nevoie de Sigartau!
Un popor civilizat înseamnă un popor educat. Și teatrul își aduce o contribuție destul de importantă la educație. Nu cred că mai multe biserici ajută, dar un teatru în plus cu siguranță este mult mai folositor. Și cred în Ana Sigartau
DACA VA MAI FI MENEGER ANCA voi veni sa cant ptr bacaoani
Regret ca doamna Sigartau a trebuit sa treaca prin toate scandalurile astea.
Pentru ca nu mi-a placut Valentine´s Day in familie.
Pentru ca m-am bucurat de evenimentul Theatrestock.
Pentru ca daca faci ceva e rau, daca nu faci nimic e rau.
Pentru ca o apreciez pe doamna Sigartau
teatrului orasului nostru.
Am vazut in vara ce-a putut face in putinul timp de cand a preluat fraiele acestei institutii! Felicitari si mult succes!
| This discussion has been closed. |
Eu sunt ieșeancă dar cred cu tărie că Moldova merită mai mult iar Bacăul este în Moldova. Închinăciune celor care aduc lumină.