Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!
Toti preotii au salariu, ca angajati ai statului.
Plata la botez, nunta, inmormantare se numeste SPAGA.
Daca politicienii intra la inchisoare pentru spaga, de ce nu si preotii?
De ce biserica are SUPRA PUTERI in tara asta? Unde e legea?
De ce preotii nu sunt cercetati de DNA?
Pentru că acești slujitori ai Domnului pastoriti de prea ssfinția sa daniel nu mai au nimic de a face cu bunul Dumnezeu.Ei nu mai slujesc pe nimeni, pe Dumnezeu, pe cei amărâți sau bolnavi, pe copii, pe bătrâni. Au un singur stăpân:BANUL.Aceasta cireadă de boi nu au învățat de la păstorul lor decât business management și mă iîntreb câti bani ar cere pentru înmormântarea lui ISUS.PENTRU CĂ SIGUR AR CERE!!!!!.
O reforma a BOR este necesara in momentul de fata!
Semnez nu contra lui Dumnezeu...Ci contra acestui om care spune ca îl slujește. Ne doboară credinta
Este lipsa de respect pentru toti cei morti, raniti si familiile lor si a celor morti.
BOR-ul cumpara masini de sute de mii de euro ca sa isi plimbe curul aceasta persoana si altii, iar acum nu au fost in stare sa doneze 2 lei si nici sa ii viziteze pe cei raniti in spitale.
Eu nu consider aceasta persoana om sau preot.
Daca nu ma duc la biserica si ma duc in club asta nu inseamna ca nu am credinta in Dumnezeu, am in Dumnezeu, dar nu in aceste persoane care il reprezinta.
Re: Re:
Este clar că interese oculte sunt aici. Este vizată din afară nimicirea Bisericii Ortodoxe Romane. Este o realitate, iar manipularea este in floare.
Nu uitati ca cei aflați in suferință au cerut ajutor de la Dumnezeu și sfinți. Iar ei apartin unei Biserici. ..
Iar doctorii și ei au indemnat la rugaciune ...
Iarăși prigoana!
Dar nu-i nimic, mâine veți cere și voi ajutor...
| This discussion has been closed. |