Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!

Nu l-am văzut pe patriarhul Daniel venind fără escortă, poliţie şi girofar cum are obiceiul, venind să-l vadă cei ce cred în ce reprezintă el acum,ce reprezinta???? Opulenta???

Zice ca il slujeste  pe Dumnezeu si indrazneste sa faca acei tineri care au murit nevinovati satanisti! Sunt numiti satanisti pentru ca ascultau muzica Rock??? In plus spui ca nu,noi, invatam sau avem dreptul sa spunem ce trebuie sa faca biserica.... Sigur ca nu,tu demonstrezi prin fapte ce "trebuie" sa faca biserica si subordonatii tai.... Sa se imbrace in aur,sa conduca masini de lux si sa ia banii Mariei ptr o slujba de orice natura,iar daca omul n-are bani,nu are parte de pomenire sau de slujire! RUSINE

"Haideţi să nu mai judecăm pe nimeni, numai să ne rugăm! Mesajul a fost în predică", a spus Patriarhul Daniel, care a invocat şi o atitudine "ostilă" faţă de Biserică.

"Nu mai judecăm. Am spus să nu mai judecăm pe nimeni, numai ne rugăm. Dacă vin preoţii, de ce vin preoţii. Dacă nu vin preoţii, de ce nu vin. Asta e atitudinea ostilă faţă de biserică! Nu învăţaţi dumneavoastră Biserica ce rol are ea. Învăţaţi mai bine credinţa ortodoxă! Nu vrem să se considere că facem spectacol. Nu vrem să ne laudăm, dar la fiecare am dat o anumită suma… Sa vină lumea la biserică, nu la club! Acolo au murit, dar noi ne rugam în biserică”, a declarat Patriarhul.

Uita-te la adevaratii sfinti care au dat din putinul lor altora,care au trait in pustietate rugandu-se Domnului sa ne dea iertare.... Nu traiau in palate colosale,nu-si comandau roba sa le fie poelita in aur sau sa indrazneasca sa judece pacatosii!!! Cine esti tu judeci??? Esti om fara de pacat??? Ai un titlu care nu-l meriti deloc,si prin declaratiile tale m-ai dezgustat profund si m-ati facut  sa vad ca banii,in opinia dumneavoastra il "cumpara" pe Dumnezeu,da-mi voie sa-ti spun Prea Fericitule Patriarh Daniel ca Dumnezeul nostru nu e prea marit din masini de lux,din haine aurite,din banii "fara numar " ,ci EL ,Dumnezeul nostru e preamarit si cinstit prin fapte nobile,prin solidaritate  si EL NU E DE VANZARE!!!! 

Dumnezeu sa te ierte !!! 

 ATENTIE‼️‼️‼️

În România sunt 18.300 de biserici şi doar 425 de spitale.

Românii care vor trece prin Piaţa Constituţiei pot afla de pe aceste panouri că în România sunt 18.300 de biserici şi doar 4.700 de şcoli generale şi 425 de spitale."În România, în ultimii 15 ani, s-a inaugurat câte o biserica nouă la fiecare două zile, nota de plată fiind achitată, într-o măsură semnificativă, de bugetul de stat sau de către bugetele locale. În România, în aceeaşi perioadă, din cauza unui buget insuficient alocat Ministerului Educaţiei, s-au desfiinţat peste 21.000 de unităţi de învăţămînt – echivalent cu dispariţia a patru şcoli în fiecare zi a fiecărui an!", se arată într-un comunicat la ASUR.