Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!
Re:
sa stii ca poti sa mergi la biserica gratis,intrarea e libera,poti sa nu dai nici un ban!
Patriarhul Daniel Ciobotea nu ii nimic altceva decat un francmason de grad 33, rebut comunist, care urmareste sa duca Ortodoxia in apostazie: (materialism, sincretism, ecumenism, etc) punct.
Doar ei (francmasoneria) au uneltit impotriva fostului Patriarh Teoctist sa fie ucis in spital, platindu-l pe un doctor anume Ionel Sinescu...ca sa il introneze pe Daniel Ciobotea. Deci, pe scurt, si eu la randul meu cer demiterea lui daniel ciobotea! Jos masonul!
Re:
Actualul Patriarh, nu a fost "pus de Sinescu",a fost ales de Sfantul Sinod,a primit 27 din 47 de voturi.De legenda asta cu masoneria suntem satui,de folclorul asta ieftin,daca ar mai fi oameni ca el si in alte domenii,tara noastra ar fi departe.
Re: Re:
Adevărat ai grait! Sa ne lase reporterii de doi bani care agita, fara bun simt, impertinenti! Si atenție nu ma refer la toți! Acum este o emisiune pe Postul Antena 3 cu referire la Patriarh si invitatul, un rocker de vreo 30 ani se adresează Patriarhului României cu Daniel! Sa va fie rusine pentru o astfel de emisiune si pentru acești invitați care nu au cei 7 ani de acasa! Precum si tie Cristina Topescu pentru lipsa de respect dovedita fata de aleșii Domnului, degeaba porti cruce la gât, daca sufletul este gol si lipsit de iubire!
Re: Re: Re:
Ce pretentie sa ai de la Antena 3,de la pastorul Gadea?Probabil au facut doctoratul impreuna,daca tipul ala ii spunea pe nume.Si mai era si Carmen Tanase,cu o ura infierata pe fata.
lui Isus Cristos,. Nu a luat atitudine impotriva clasei politiuce corupte ci s-a afisat mereu cu politicienii.
PENTRU SCHIMBARE,PENTRU LIBERTATE ,IMPOTRIVA POPILOR CORUPTI SI AFACERII NUMITA BISERICA.TRANSPARENTA SI IMPOZITAREA VENITURILOR BISERICII !!!JOS FARAONUL BISERICII ORTODOXE !!!
Re:
banii care se strang la Sf Parascheva sau Sf Dimitrie,sunt din libera vointa a oamnilor care platesc liturghii,optional ,nu e obligatoriu,nu e impus,sunt banii care lumea vrea sa-i dea bisericii.Ce diplome fara acoperire,nu stii tu ce criterii drastice sunt,mai ales pt preotii care slujesc in capitala,sunt oameni f bine pregatiti,daca ai merge la biserica,ai vedea.Patriarhul nu e un primar ales de voi,de care poti sa te plangi si sa-l demiti,e ales de Sfantul Sinod al Bisericii din care voi nu faceti parte.
Vreau sa nu mai vad astfel de oameni ("Preafericitul" Daniel) spunand ca noi suntem satanisti aici. El are sceptru si lant de aur exact ca mai marii de la Vatican. Eu unul cred in Dumnezeu,dar sa ma scuze,nu vreau sa am de-a face cu religiile "ortodoxe" sau :catolice". Prefer sa ma simt langa Dumnezeu la mine acasa fara sa fiu obligat sa dau bani la biserica. Cea mai mare tampenie mi se pare sa mai dai banii si pe groapa in care sa te ingroape cand mori. Mai bine "ard in iad" decat sa intru intr.o astfel de comunitate "ordotoxa".
vreau doar inpozit si sa nu mai contribuim noi cu taxa pentru biserica
daca vrei sa faci o inmormantare platesti
daca vrei sa faci o nunta platesti
taxa de ce o mai platesti?
se spune ca banii sunt ochii diavolului (deci biserica este ????)
inpozit si taxe pentru biserica asta vreau
| This discussion has been closed. |