Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
reziduri
si inca ceva, se scrie reziduuri... cu doi U
PANA CAND?
AI DREPTATE
SA MA CONVINGI
esti teribil
Zvonuri
Se spune ca toti directorii si sefii de divizii ar fi cu salariile la zi; poate cineva in masura sa confirme sau nu lucrul asta? Daca este adevarat, asta e curata nesimtire! De aceea nu se agita cu plata salariilor restante! Imi este greu sa cred ca un director alde Ciobi traieste de 2 luni cu salariul de la AJOFM. Ei spun ca strang chipurile bani sa cumpere materii prime, sa produca 3 lulele 3 surcele si cu ce vand, abia achita materiile prime; voi nu vedeti ca zi de zi se maresc datoriile catre furnizorii de utilitati? E grav.....
Re: AI DREPTATE
Re: pentru seful de la pip
#4063: - pentru seful de la pip
da, dar nu este interesant!
Re:
culmea este ca oltchimul a avut asa ceva la ... proiectare (actualmente capusa Designro)
Re:
unde ai vazut tu concursuri de angajare in ultimii 5 ani ? poate la nasa si microsoft, ca in romanica nu am auzit. am auzit numai de concursuri gata castigate, atunci cand au fost anuntate.
si pe vremea lui roibu si acuma, partidul dicteaza, "partidul e-n toate si-n cele ce vor fi", ceasca dixit.
Re: Re:
...si este foarte bun profesional;ti-o spun fara ezitare
as spune insa sa analizezi mai bine angajarile celor care au facut diverse facultati particulare, inventate peste noapte... poti sa incepi tot de la proiectari daca doresti.... ca idee insa, un inginer se poate forma cam in orice domeniu....
Angajari
Toti au venit cu pile de la partide !
| This discussion has been closed. |
pai, tocmai de acest ultim ceas e vorba... tu vii cu argumente desprinse de prin mass media, inventate de diverse noname-uri - eu te-am intrebat, daca nu deranjeaza, ce a facut diculoiu pentru angajatii pe care ii reprezinta - sa nu uitam ca SLO este reprezentativ
pana la acest moment se pare ca Cernev a avut dreptate.... astept argumente favorabile diculoiu.... clisee din astea elucubrate de diversi, gen vuvuzeaua PCC si mai stiu eu ce... lasati-le ca nu mai tin...
deci...Diculoiu...cine este si ce a facut el bun pentru oamenii din banii carora a fost platit biiine, biiiiiine