Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Fj
Re: Re:
Fals, se numeste dreptul la opinie si libera exprimare, sau tu te exprimi precum fratii tai comunisti chinezi ori pcr-isti, mrrrrsss cu amenintarea si sughiturile de bautura care le arunci aici...jigodie
aplaudacule sa sti ca te am in vizor, vin alegerile si imi trebuie oameni ca tine sa lipeasca afise si sa stai cu steguletul in mana..., iti dau si o acadea sa o sugi
Esti paralel cu subiectul: ce insigare, care mase si ce lege?
http://forum.realitatea.net/image.php?u=10714&type=sigpic&dateline=12493...
Circula acum 12- 15 ani o reclama TV: Dormiti linistiti, FNI vegheaza pentru voi !!!
Asa ca dormti linistite "mase" ca politicienii "vegheaza pentru voi" !!!
Dormi si tu linistit "musafir" linistit !!! Sa te trezesti din somn cand vei auzi "fierastraiele" taind instalatiile din Oltchim. Dormi linistit!
Barosaneee de cand te asteptam eu, esti bun de dat cu sapa pe ogoarele tarii , ca in preistorie , de astia ca tine avem nevoie la prasit .... panarama. Daca nu sti suntem in ... U.E., asa ca va dam voua comunistilor... JOS CENZURA !!! Noi lucram automatizat dupa regulile lor U.E.
http://www.aiud.ro/AplicatiiOnline/imaginionline/sigla_ue.gif...
Re: Sindicalistul Mihai Diculoiu a fost ales vicepreşedinte la PDL Vâlcea
#12565: - Sindicalistul Mihai Diculoiu a fost ales vicepreşedinte la PDL Vâlcea
iar v a pus o ,iar v am pus o,v a dau clasa si v am spus o ,v a oftica cernevistilor,,,,,,remy
Re: Re: Re: si cine i vinovatul principal al acestor nenorociri,zi mai cernev
zi mai nenorocitule,ca daca te ar prinde acum acei 960 de disponibilizati pe care i ai mintit cu lapte si miere de aproximativ 1 an,nu vreau sa cred ce ve i pati mizerabilule si escrocule,uitate acum si baga n capul ala prost ce a i facut din oltchim peste noapte si mai vreti greve sa u mitinguri cu SLO,MIIIIRS MUISTILOR CERNEVISTI[VREO 10 LINGAI]MIIIIIRS,,,,REMY,iar voi astia care va dati cu parerea si va tachinati cu gogu,sunte ti departe de realitate,iar tu gogule nu mai influenta prostimea,ca nu v a mai iesi la nimic,sper ca ne intelegi scirba creata de acest monstru numit[cernev],te saluta fota,pa
Re: sa moara mata cernevistule[ziiii,sa moara mata,zi ma escrocule]
Re: Re: sa moara mata cernevistule[ziiii,sa moara mata,zi ma escrocule]
#12618: - Re: sa moara mata cernevistule[ziiii,sa moara mata,zi ma escrocule]
bai escrocule;tu crezi ca d nul general i si prinde mintea cu escrociii cernevisti ,noaptea,esti un papa lapte,,,,,papa,dute la olt si vezi ce faci,dar aruncate,,,aruncate cernevistule,fota fraierica
Re:
DA MI MAI MULTE DETALI DESPRE TINE,DACA NU TACI SI NU MAI INTARITA SPIRITELE,,,SINTEM DESTUL DE NECAJITI,NU NE MAI ABURITI,SCZ DACA NU ESTI CERNEVIST,,,,FOTA
Re: gogu
go;anasule ce ai ,a cu omu isi spune parerea ca si tu, lasa omu in pace dupa ce ca are si user iti sta tie pe limba gogu, poate tu esti dorel si nu stim noi .... ????
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.