Salvati caii salbatici din Delta Dunarii!
Putere poporului!!!
De suferinta si mai mare vor avea parte! Animalele nu au un reprezentant nici in guvern nici in parlament, dar nici noi nu stam mai bine. Daca ar putea ne-ar face si noua la fel. Pe noi ne omoara mai "protejat": printr-un trai din ce in ce mai mizer!
Domnule presedinte au ramas minori acasa , au 14 ani si mai au in grija si frati de 2 - 3 ani. Nimeni major nu ii supravegheaza. Parintii au plecat sa munceasca prin tari straine ca voi cei care ne conduceti urmariti exterminarea noastra.
Cat o sa mai stam cu gura plina de sange ca acei cai de la Letea?
De ce nu mai siuntem curajosi ca stramosii nostri, ce ne lipseste sa-i dam pe monstriii acestia jos, dar jos de tot! L-au ucis pe Ceausescu si ei fac mult mai rau decat el! Pe timpul lui dreptul la educatie si sanatate erau asigurate de stat.
Acum ne spun ca suntem milogi. Ca asteptam totul de la stat! Politicieni de mucava, nu uitati: Si statul are obligatii fata de cetateni!
Gandesc asa cunoscandu-l putin pe Dumnezeu...oare cum gandesc cei care il cunosc pe Dumnezeu,cu adevarat?....cat despre cei care nu-l cunosc ,cum altfel ar trebui sa gandeasca ,daca nu asa ?.....
nu degeaba spun unii ca oamneii sunt niste animale fara suflet....cu ce va deganjau acele animale?....sunt niste fiinte,au si ele dreptul la viata ca si acei oamnei din delta...nu aveti suflet deloc,dar ma rog ca ceea ce doriti voi ,sa nu se intample.dac au fost condamnate la moarte de ce i-ati si chinuit si i-ati si infometat.sunte-ti niste caini.niste jigodii imputite......iar guvernul este seful jigodiilor,dar el e e primul loc....uuuuuuuuuuuuuuuuu.mie risine de tara mea....mie rusine de nationalitatea mea...si asta din cauza unora ca voi...eu iubesc foarte mult animalele si nu as fi in stare sa le fac niciodata rau...eu sufar cand cineva ma raneste,dar si acele animale la fel.plang pentru c nu imi vine sa cred k asemenea criminali si javre pot fi numiti oamnei...
Caii salbatici
Am prieteni in Franta care sunt mai afectati de ce se intampla la noi, cailor salbatici, decat manipularile cu "procesul" si BATALIA pentru "scaunul politic" al lui Dominique Strauss-Kahn. Sunt destul de batran, iar in ultimii 21 de ani mi-a fost rusine ca traiesc in romania,... Prin Africa se "construiesc parcuri naturale cu animale",... la noi, parcurile naturale au intrat pe mana mafiotilor si sunt populate cu "dobitoci".
"caii liberi nu se vand ! "
http://www.youtube.com/watch?v=CVDMN8nGxMY
Romania.... 2011
Mi-e sila de oamenii care poarta aceiasi denumire ca si mine: romani! Mi-e sila de presedintele tarii caruia ii fug ochii dupa sticle si nu dupa ce se intampla in tara asta, sub conducerea lui!...
Poate undeva acolo sus, e cineva care va reusi sa salveze cativa cai.... Locul lor nu e la abator, ci in padurea pe care tot omul o taie si pe campul pe care paste si vaca omului "civilizat" care da cu bata intr-un manz!
Salvati-ne caii!!!!
| This discussion has been closed. |
salvatii cai cat mai e timp