Salvati caii salbatici din Delta Dunarii!
Oamenii care ii prind si ii duc la abator au mult mai grave probleme decat salvarea ultimilor cai salbatici - in sensul ca sunt la limita supravietuirii, iar intre moartea de foame a mea si a copiilor mei si ducerea la abator a unor cai va asigur ca si eu as alege sa omor caii... multi, multi cai...
Cat despre autoritatile locale, "locul" fiind undeva in Romania... nu cred ca trebuie sa mai comentez. Inca nu am vazut nici o autoritate locala, din nici o localitate, care sa-si faca treaba omeneste, in folosul comunitatii pe care o conduce, in folosul oamenilor locului si poate avand in minte si legislatia ecologica europeana cat de cat. In schimb am vazut foarte multi primari, viceprimari si diversi consilieri extrem de grasi. Cei din Delta, se pare, si de la carnea de cal...
Impreuna au muncit, impreuna au castigat sau pierdut razboaie. Am ajuns, unde suntem astazi, si prin sprijinul lor nemijlocit (intr-o mica sau mare masura). N-au cerut niciodata nimic in schimb. Au dovedit astfel ca ei, cei pe care noi ii numim animale, inteleg semnificatia cuvantului prieten. Noi, din pacate, nu.
Nu se poate ca autoritatile sa nu se sesizeze, si mai ales cei care au facut asa ceva trebuie pedepsiti, ca alta data sa nu mai maltrateze bietele animale.
Salvati caii salbatici din Delta Dunarii!
Din pacate situatia tragica a cailor nu s-a terminat...cititi articolul publicat asta-seara in ziarul Gandul cu titlul -"Cazul Letea: S-a terminat recoltarea de sânge de la 52 de cai; 33 nu au microcipuri"...si sa vedeti atitudinea locuitorilor acestei comune (CA Rosetti ),a primarului,a autoritatilor locale...dupa ce ca s-au comportat ca niste criminali tot ei fac pe victimele si ameninta ca vor sesiza institutia "Avocatul Poporului"!Culmea nerusinarii!
Mare, enorm de mare pacat!
Cititi si dati share acestei petitii!!!
http://www.petitieonline.com/salvati_caii_salbatici_din_delta_dunarii
http://www.rfi.ro/articol/asculta-rfi-ro/petitie-online-salvarea-cailor-salbatici
Interviu cu Loredana Matei, voluntar, în dialog cu Lea Berzuc!
Doresc pe aceasta cale sa multumesc tuturor romanilor din tara cat si din diaspora , tari precum urmeaza: Germania, Italia, Anglia, Franta, Liban , Qatar, Austria, Suedia, Irlanda, Israel Egipt, Tunisia,Elvetia, Polonia, Finlanda, Grecia, Statele Unite ale Americii, Canada, Andora , Belgia, Kenya , Luxemburg ( stat independent) si Danemarca!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nu am cuvinte sa imi exprim revolta,dezgustul si deznadejdea fata de atititudinele unor fiinte (pentru ca din pacate nu le pot numi oameni)fata de animale, oricare ar fi acestea.
Sa ne ajute Dumnezeu sa nu ne mai confruntam cu asemenea experiente revoltatoare si triste!
L.Antoniu
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: salvatii cai cat mai e timp
#1: alex - salvatii cai cat mai e timp
Alexandru, ma bucur nespus ca aia aparut!!!!!!!!!!! nu stiam excat de unde si cum te pot gasi, pe tine cel ce a iniat petitia pe data de 19.05.2011. dupa cum spuneam si in interviu, noi cei ce am creat "celula de voluntariat" am aflat de ea sambata si am incercat sa o promovam cat mai mult pentru ca e esentiala in scopul nostru de a obtine o lege care sa protejeze caii din Delta Dunarii si mai ales sa pedepseasca cruzimea fata de ei ca atare!!!!
Din suflet te rog sa imi dai add pe facebookul meu , pentru ca e necesar sa te cunoasca toti , pe tine, cel ce ai declansat acest mecanism!!!! http://www.facebook.com/profile.php?id=553699105#!/profile.php?id=1467143008
Multumim din suflet !!!
Loredana Matei!
p.s. Comunitatea online devine din ce in ce mai puternica in Romania.
| This discussion has been closed. |