Salvati apicultura romaneasca de impostorul Ioan Ursu
Este doar un stup complicat inutil, "beneficiile" prezentate contrazic logica si bunul simt apicol, iar ideea este veche, chiar daca nu a fost omologata. Beneficiile prezentate sunt mari exagerari, iar rezultate practice nu exista sau nu au fost prezentate (dovedite).
Daca promisiunile n-ar avea in spate interese materiale, ar fi simple visari. Insotite de o lada si un CD cu preturi exorbitante pentru niste povesti, se numeste sarlatanie.
Personal, nu am nici de pierdut, nici de castigat din afacerea d-lui Ursu. Imi fac doar datoria de cetatean cu constiinta civica.
Lasaneeeeeeeeee"Ursuleeeeeee!
Mircea Ardelean
Am semnat o singura data. Vad ca semnatura mea apare de doua ori. Rog sa corecteze cine se ocupa cu asta.
Va multumesc!
Trageti concluzii singuri.
Semnez si eu.
Are preponderent dezavantaje, tot ce se face in acest stup se poate face si in ceilalti mult mai simplu. De-a lungul istoriei s-a dovedit ca nu se poate face performanta intr-un domeniu decat cu lucruri dedicate si ca nu poti face chestii extraordinare in mai multe directii cu acelasi obiect.
Eu nu cred ca dl. Ursu vrea sa castige foarte multi bani ci cred ca e atat de concentrat pe micile lui detalii (erori) incat nu vede poza de ansamblu. De asemenea la cata reclama isi face si cata alergatura are, cheltuieste mult si vrea sa recupereze din vanzarea stupilor. Si eu cred ca fiecare face ce vrea cu banii lui, insa atunci cand e corect informat. Dl. Ursu a gresit flagrant vehiculand sume astronomice ca venit intr-un an de zile, dezinformeaza in continuare si evita sa prezinte date clare. Pentru asta am semnat petitia. Nu e corect sa blamezi initiatorul petitiei aruncand cu noroi in el. Pur si simplu semnezi sau nu.
Re:
voi fi invidios atunci cand acea lada va produce si ceva miere ....
inventii si inocatii
o porunca in biblie spune : nu te uita in gradina vecinului .
nu castigi nimic prin manifestarea asta a ta..
sincer daia nu mai poti tu ca uni apicultori isi cumpara lazi 3in 1..si ca pierd o gramada de bani..
si prin videoclipurile lui ioan ursu ,uni elevi chiar au reusit sa ia si bacu.
;)spor la miere..si mai lucreaza si tu prin stupi.
vorbe,vorbe
adevarat sau nu,
Re:
#42: TURA - pune mina si citeste mai multe carti de apicultura .si dupa aceia te orientezi ce zice unul sau altu
| This discussion has been closed. |
cred ca este invidie