Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!
Pentru un loc de munca in Romania dupa terminarea facultatii este neaparat necesar contactul cu limba romana, cel putin prin integrarea intr-o institutie care are cursuri predate in ambele limbi si studenti vorbotori de limba romana.
Care sunt avantajele separarii?
Re: Re:
ASA O FI IN TOATE TARILE, DAR NU VORBIM DE INVATAMANAT PRIVAT. IN NICI O TARA NU TE POTI ANGAJA FARA A CUNOASTE LIMBA OFICIALA.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dada9021
#3353: - Re: Re: Re: Re: Re: dada9021
De aceea dintre toate limbile latine, italiana si romana seamana cel mai tare ca istoria noastra e un mit?! Nesimtitule! Sa-ti spun ceva! ISTORIA VOASTRA E O MINCIUNA!
Re:
Cel mai tare ma bucur ca am scapat de anii de cosmar petrecuti la aceasta institutie de invatamant superior. Nu voi semna nici o petitie, lucrurile erau putrede de multa vreme !
NU MAI ÎNTELEG UNDE TRĂIM NOI? CRED CĂ TRĂIM ÎN ROMÂNIA, NU ÎN ungaria. AŞ VREA SĂ INTREB ŞI EU PE DOMNII PARLAMENTARI :ÎN UNGARIA CÂTE INSTITIŢI DE ÎNVĂŢĂMÂNT SUNT ÎN LIMBA ROMÂNĂ? DIN CÂTE ŞTIU EU NICI UNA.
A. Coraci.
PS. Atentie! - Pana acum cativa ani cand s-au dat de partea lui basescu, chiar ii simpatizam pe bozgori. De cand s-au dat cu jigodiile care ne mint si ne fura cu atata nerusinare (ma refer la gasca lui base-udrea) nu pot sa-i mai vad pe politicienii UDMR. Cu restul ungurilor nu am nimic, decat ma mir cum de-i mai suporta pe "alesii" lor.
A. C.
Re:
Va rog sa faceti diferenta intre drepturi si pretentii!! Daca nu puteti, atunci cititi dictionarul!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: dada9021
#3344: - Re: Re: Re: dada9021 In mintea voastra e un mare vid! Cum va imaginati ca populatia autohtona s-a dat deoparte in fata voastra si v-a eliberat teritoriul "stralucirilor" dumneavoastra! Problema e ca sunteti indoctrinati si ca ati fost invatati o falsa istorie, care nu exista in realitate si care sa va indarjeasca sa fi-ti rai si sovini cu populatia romana! Si daca toti au plecat si v-au facut loc voua cum de totusi, majoritari in Ardeal sunt romanii?! De unde nu erau de loc atunci cand ati sosit voi pe aceste meleaguri acum au ajunbs majoritari! Nu ti se par caraghioase teoriile pe care le sustineti?