Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!
S A S I I, CIVILIZATI, NICIODATA NU AU CERUT CATE CERETI VOI.
VOI, UDMR. VRETI SA FITI STAPANI DACA SE POATE CHIAR SI PE TOATA ROMANIA. VRETI. NU AVETI SCRUPULE. UITATI CA SUNTETI PLATITI SA TRAITI BINE SI SA FURATI CAT SE POATE, DIN BANII TUTUTOT ROMANINOR.
Re: Toti cei care semneaza, semneaza aiurea
#245: - Toti cei care semneaza, semneaza aiurea
Ai dat si tu copy-paste din Monitorul Oficial si ce ti-ai zis, hai sa ii luminez eu pe prostii aia care nu cunosc legea...ha ha.Tin sa te anunt ,ca aceasta lege inventata de niste baieti smecheri ,una care este in contradictie cu Constitutia Romaniei,ar trebui abrogata de urgenta.
Re: Re: Toti cei care semneaza, semneaza aiurea
#3183: - Re: Toti cei care semneaza, semneaza aiurea
Constitutia spune ca tara se numeste Romania, iar limba care se vorbeste este limba romana; cei care nu cunosc limba sunt sfatuiti ori sa invete limba romana, ori sa invete limba romana: facultatea lor particulara din Cluj are profesori care predau in limba romana, si e facultate de limba maghiara, cum se face ca au deja o facultate autorizata? De ce nu le ajunge? Sunt de acord sa existe o sectie sau o linie in limba lor, cum zic ei, dar nu o serie, ce inseamna de fapt asta? Inca un pas in telul lor de la Horty incoace, uciderea UMF Targu Mures! De ce nu se face la UMF Bucuresti facultate in limba maghiara ca e tot in Romania! De ce la Targu Mures, care este miza?
Re: Re: Toti cei care semneaza, semneaza aiurea
#3183: - Re: Toti cei care semneaza, semneaza aiurea
Da deci orice lege care nu-mi convine, trebuie abrogata...
Asta este purul adevar si incontestabil, daca este vorba de unguri, daca ei cer, indiferent daca e lege sau nu (daca nu e lege de aia, daca exista lege trebuie abrogata) nu le dam nimic.
Abordare tipica nationalista, sudista, nicidecum europeana
Re:
Macar stii ce inseamna cuvantul apartheid ? Probabil nici nu stii.
Re:
Ar trebui sa-ti multumesc ca tu majoritarul imi dai dreptul sa pot vorbi linistit acasa in limba mea materna ?
Re:
Nu trăim aici ca nişte musafiri, domnule, ci FACEM PARTE din această ţară, ca orice alt cetăţean. Ne hrănim din România şi România se hrăneşte din noi. Suntem cetăţeni români, avem acelaşi obligaţii ca şi majoritarii, plătim acelaşi taxe şi impozite - şi ca urmare trebuie să avem drepturi EGALE, inclusiv cele lingvistice (garantate şi de CONSTITUŢIE).
| This discussion has been closed. |