Recuperarea pierderilor salariale pentru toti profesorii
nici eu nu sunt in sindicat din motivele mele si nu beneficiez de banii acestia ce pot face sa imi castig si eu dreptul acesta? stie cineva?
cum pot fi contactat?
alo mai vorbește cineva pe aici?
Ce sa mai vorbim, cred ca la momentul asta, singura noastra sansa este sa treaca legea mai departe.. nu avem decat sa asteptam si sa speram ca nu vom fi lasati deoparte.
Despre ce lege este vorba?
Propunerea făcută de Liviu Pop Marian ?
Re:
pana la urma se va face ceva sau nu, oare ? asa ar fi corect . sa ni dea fara sa ii dam in judecata , doar sunt drepturile noastre LEGALE .
Nu mai putem sa dam in judecata. Cand am aflat ca alti colegi au dat in judecata, era deja prea tarziu, pentru ca trecusera 3 ani. Cred ca in momentul acesta singura noastra sansa este sa treaca legea mai departe.. Si sper din tot sufletul ca nu ne vor abandona..
intreb si eu ceva: se zice ca vor creste salariile profesorilor cu 5 % in martie si 5%in septembrie 2015 , cresc la toti profesorii sau doar la cei din sindicat? ca zice ca sindicatele din invatamant au semnat un acord cu guvernul in octombrie 2014?
Toate aceste situatii au bulversat,...nu neaparat activitatea propriu zisa din scoli , dar atmosfera in "cancelarie" e destul de tensionata , beneficiarii au devenit cam "tacuti"pentru ca ceilati sunt nervosi si irascibili .
Sa facem demersuri pentru a se reveni asupra ordonantei
In ceeace ma priveste am fost parte in proces dar nu figurez pe lista la scolile unde am functionat in perioada 2009-2011.
Si eu lucrez în învățământ din 1 sept 2009. Eram aici când au întocmit listele, dar tot nu apar. Suntem multe persoane în cauză. Mai tare e că nici liderul din unitatea noastră nu s-a trecut pe listă. Vin cu o propunere. Ați văzut emisiunea Revendicarea de pe prima tv? Ce ar fi sa trimitem email acolo? Sau un proces colectiv. Suntem prea mulți, ca să ne lăsăm călcați in picioare și de data asta.
Noi incercam acuma cu avocat, se pare ca vom castiga :-) dar trebuie un an pentru tot proces.
Re:
a trecut cele 3ani dar se poate da in judecata sindicatul pt. despagubire,noi asta facem
Re: Re:
In aceasta situatie trebuie sa ne grupam toti cei care nu au primit banii. Ati gasit avocatul?
Re: Re: Re: mariana
Oare de ce nu a aparut stirea legata de intiativa legislativa a d+nului Liviu Pop in nici un ziar ? Ar trebui sa ne unim si sa dam ministerul educatiei in judecata pentru discriminare.TREBUI SA NE UNIM SSIariana - Re: Re: mariana
Eu vreau sa dau in judecata liderul de sindicat din scoala in care functionez si in prezent.Luni merg la avocat cu lista proceselor castigate de scoala.O SA VA TIN LA CURENT.
| This discussion has been closed. |
Re: Părere personală
#122: VILI - Părere personală
Vili@ Fraiere, tu nu ai citit cate situatii sunt? Nu e vorba de profesori ca nu au dorit sa dea statul in judecata. Gandeste-te la profesorii care au fost plecati in strainatate, in concediu de maternitate, si-au schimbat scoala, nu au fost informati, s-au pensionat, etc. Mai gandeste odata inainte sa spui ceva.