Promovarea examenului de definitivat cu nota 7
Re: Re: DEF 7
#58: Andreea Marcovici - Re: DEF 7
vad aici o urma de rautate pe care chiar n-o inteleg.cu ce va incalzeste pe dumneavoastra ca s-a marit nota?aveti vreun avantaj, sau pur si simplu?hai sa intepam ca noi ca si asa am scapat, ce conteaza ce li se intampla celor care vin dupa mine?
Subiect
Cred cu tarie ca exista un Dumnezeu, doar ,,el'' mai poate schimba ceva si nu sistemul, care merge inainte precum ,,caii la caruta''
definitivat cu nota 7
DEFINITIVAT 2013!!!!! PRIORITATE!!!
Cei de anii trecuti care au dat definitivatul,stiu bine cum l-au dat si cu ce limita de nota!!!Sa se coalizeze cu cei ce il vor da acum.Fiecare trebuie sa aiba o sansa corecta in acest sistem!Oare cei care l-au luat cu nota 6 sau 7,anii trecuti sunt mai performanti decat cei care il dau acum???!!!VA RUGAM SA SCHIMBATI NOTA DE PROMOVARE,INAPOI LA 7!!ASA ESTE CORECT,IN SISTEMUL DE INVATAMANT!!!!!
Re: DEFINITIVAT 2013!!!!! PRIORITATE!!!
#90: - DEFINITIVAT 2013!!!!! PRIORITATE!!!
mi-e tare teama ca nu vom rezolva nimic si ca vor face tot ce vor ei...sa le fie rusine ca isi bat joc de munca noastra!
Re:
ma gandesc cat de putin avem voie sa gresim ca sa luam peste 8..si totusi sunt 4 materii diferite :((
Re:
| This discussion has been closed. |
Re:
#75: MATILDA -
care majoritatea???...din 10 candidati la biologie anul trecut, o singura persoana a luat peste 8....3 persoane 7 fix, iar restul au cazut (la mine in judet)....poate ai vrut sa zici invers...a fo mult mai simplu la titularizare...au dat doar metodica....intr-adevar ai dreptate...traim in romania si asta ne este de ajuns...