Promovarea examenului de definitivat cu nota 7
Re:
#4: xulescu - Pai, daca acum 30 de ani nota de promovare era 7, inseamna ca este discriminare. Anul acesta de ce sa fie 8??? Va simtiti mai speciala fata de noi? Perfectionarea profesionala nu consta in repetarea examenului de definitivat!!!! Eu daca dau examenul pt invatatori cu ce ma ajuta literatura pt invatamantul liceal si matematica pt gimnaziu??? SUNT CURSURI DE PERFECTIONARE MULT MAI EFICIENTE DECAT REPETAREA DEFINITIVATULUI, STIMATE XULESCU!
Tralala
Re:
Da, unii dintre noi avem daruire si pasiune. Dar trebuie sa ne pastram demnitatea si, mai ales, sa supravietuim. Altfel, chemarea, pasiunea si daruirea nu folosesc.
"La sedinta de Consiliu profesoral în vederea titularizarii, prof. Stefan Procopiu a votat contra numirii lui Grigore Moisil, "candidatul fiind prea tânar" pentru a ocupa postul de profesor.
- E un defect de care ma corectez în fiecare zi, a replicat Moisil."
Anul trecut cel care a luat 7,10 a luat examenul de definitivat, eu anul acesta daca iau 7,90 l-am picat asta inseamna ca cel cu 7,10 stie mai multe decat mine sau este mai pregatit decat mine? Intreb si eu pe cei care cred ca e normal lucrul acesta si care cred ca nu e nici o discriminare
La prima inspectie domnul metodist a spus ca nu a vazut o lectie asa de buna nici la multe din inspectiile de grad dar totusi de la anul nu o sa mai am catedra intreaga pt ca a venit altul care are pile. ma intreb unde isi mai au loc: pasiunea, chemarea, etc
Re:
nota 8.00 e in regula.
Nota 7 ar fi suficent pentru obtinerea definitivatului in invatamant.
discriminare? HA
Acum 25 de ani se dădea deful după 3 ANI de catedră. Din 1994 s-a dat la 2 ANI. De anul acesta la 1 AN de catedră. Aici nu mai este discriminare? Cu fiecare an scăzut la stagiul obligatoriu ar fi trebuit să vă adauge câte un punct la nota minimă de promovare ca să fie egalitate într-un fel?
Re: nota 8.00 e in regula.
s-a schimbat ce???programa e aceeasi, la fel de stufoasa si de inutila (de exemplu, eu la limba spaniola n-am in programa acei autori la literatura..nu voi preda niciodata ce ni se cere la definitivat, asa ca daca nu iau 10 la acest examen inseamna ca nu sunt un profesor bun?iar la psihopedagogie trebuie sa invatam toti acei termeni, definitii, clasificari..la ce bun?ma ajuta la ceva vreodata?
Re: Subiect
#20: Alege numele de user - Subiect
Offf, offff...eu sunt debutanta si m-am inscris la def dupa primul an pt ca s-a ivit aceasta ocazie, dar puteam sa astept si cei doi ani, nu ma deranja. De ce trebuie sa se mareasca si nota? Poate unii colegi s-au inscris dupa 2-3 ani.Ce conteaza asta?Pt asta trebuie sa ne fie mult mai greu?Sunt multi profesori cu vechime care au note de 6 la definitivat..Poate nici lor nu le-ar fi convenit sa dea an de an sa poata lua un 8, daca erau in aceeasi situatie
Re:
oare cei ”competenti” ar obtine 8?? sunteti frustrati si plini de rautate...
Vrem definitivat cu nota 7!
| This discussion has been closed. |