REFERENDUM NATIONAL PT. TRANSFORMAREA ROMANIEI IN REGAT
TRAIASCA REGELE
De noi depinde, hai cu totii, de la mic pana la mare!!!!!!!!!!
Da da traiasca regele... dar cat 1,2,3 ani? Si dupa? Traiasca printul Duda? Sau nepoti-su ala de 20 de ani care ii e mostenitor?
Știu că sună supărător, dar este artificial creat... nu pleacă de la același nivel de cultură, civilizație, grai... și nici legătură sufletească... Comuniștii cu forța au reușit s-o țină Unită... Dar "Țara" niciodată nu a respectat Moldova, cu oamenii lui de suflet. Ei sunt adevărații iubitorii de țară, nu de profit și bani ca....
Re:
doresc reinstaurarea monarhiei in romania
eu o vad ca pe unica solutie si cea din urma.
sper si cred ca romanii pot fi mai buni mai corecti si mai putin egoisti decat acum.
Re:
am citit acest comentariu si sunt intru totul de acord:
Dorim reinstaurarea Monarhiei in Romania . Inlocuirea Constitutiei republicane cu vechea constitutie romaneasca de tip monarhie. Ramanerea pe arena politica a partidelor cu traditie istorica : PNTCD, PNL cu membrii bine selectati fara intrusi securisti si activisti PCR. Partidele de umplutura, pe criterii etnice, partidele bidon de tip SRL sa dispara. Referendum sa se faca o data cu Alegerile Parlamentare din 2012. Daca sunt de acord Marea Britanie, Spania, Olanda, Danemarca in general tari cu regim monarhic nu este nevoie de aprobarea autoritatilor romane de carton pusi pe capatuiala, nu este nevoie de referendum. Regele Mihai I a fost alungat de armatele sovietice nu de poporul romam, drept urmare este regele romanie nu are nevoie de acordul romanilor. Singura aprobare trebuie sa vina de la Regina UK dupa care celelalte tari europene vor veni cu aprobarea imediat. Razboiul rece s-a terminat, trebuie reluata traditia monarhica a Romaniei. Trebuie reluata cinstea ce-i caracteriza pe romani , trebuie alungata hotia imprumutata de romani de la sovietici.Instaurarea monarhiei in Romania ar fi un exemplu pentru Europa de Est. Trebuie urgentat acest demers pe plan international deoarece oamenii de rand se vor indrepta spre partide extremiste pentru o bucata de paine , saracia generalizata va duce Romania spre pierzanie. Instaurarea Monarhiei este agreata de popor numai cu REGELE MIHAI I cu succesor printul Nicolae care este cel mai tinar membru al familei regale si nu poate fi contestat. Cu cit se amina reinstaurarea monarhiei peste N ani cu atit ne adincim spre saracie si ne vom indrepta ochii spre partide extremiste.Traiasca REGELE MIHAI I al ROMANIEI
S-a dovedit ca asa nu se mai poate, ca in loc de "sa traiti bine" s-a facut loc pentru "mai rau" pentru jaf si nemernicii politice.Democratia este total compromisa in Romania.Sa votam monarhia pentru generatiile tinere ca sa le asiguram o tara in care sa traiasca liberi.
nike dunk high
| This discussion has been closed. |