REFERENDUM NATIONAL PT. TRANSFORMAREA ROMANIEI IN REGAT

Multa lume nu stie de fapt ce este monarhia. Va invit pe http://www.monarhia-salveaza-romania.tk pentru a descoperi. Eu va pot spune doar atat. Cat a fost monarhie, Romaniei i-a fost bine, poporului roman i-a fost bine. De 22 de ani incercam republica semi-prezintiala...cat mai trebuie sa asteptam sa ne dam seama ca este o prostie?

MONARHIA ESTE CEL MAI DEMOCRATIC SISTEM POLITIC.

Consideram ca monarhia este singura solutie pentru redresarea Romaniei, pentru impunerea unui standard moral ridicat. Evident militam pentru o monarhie constitutionala, asa cum exista in occident, unde regele este o autoritate morala. Vrem ca si Romania sa aiba un asemenea exemplu de moralitate.

Tarile din Europa in care azi mai este monarhie: UK, Belgia, Danemarca, Luxemburg, Monaco, Norvegia, Olanda, Spania, Suedia.

Voteaza si tu daca doresti ca Romania sa devina Monarhie Constitutionala.

Aceasta petitie a fost creata pentru cei care nu au semnat-o pe cea de pe facebook (http://www.causes.com/causes/593528-referendum-national-pt-transformarea-romaniei-in-regat-romania-monarhie-constitutionala?recruiter_id=182029796) sau care nu au cont de facebook.

 

Traiasca MS Regele Mihai!


Eusebiu Ionescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Eusebiu Ionescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook