REFERENDUM NATIONAL PT. TRANSFORMAREA ROMANIEI IN REGAT

Multa lume nu stie de fapt ce este monarhia. Va invit pe http://www.monarhia-salveaza-romania.tk pentru a descoperi. Eu va pot spune doar atat. Cat a fost monarhie, Romaniei i-a fost bine, poporului roman i-a fost bine. De 22 de ani incercam republica semi-prezintiala...cat mai trebuie sa asteptam sa ne dam seama ca este o prostie?

MONARHIA ESTE CEL MAI DEMOCRATIC SISTEM POLITIC.

Consideram ca monarhia este singura solutie pentru redresarea Romaniei, pentru impunerea unui standard moral ridicat. Evident militam pentru o monarhie constitutionala, asa cum exista in occident, unde regele este o autoritate morala. Vrem ca si Romania sa aiba un asemenea exemplu de moralitate.

Tarile din Europa in care azi mai este monarhie: UK, Belgia, Danemarca, Luxemburg, Monaco, Norvegia, Olanda, Spania, Suedia.

Voteaza si tu daca doresti ca Romania sa devina Monarhie Constitutionala.

Aceasta petitie a fost creata pentru cei care nu au semnat-o pe cea de pe facebook (http://www.causes.com/causes/593528-referendum-national-pt-transformarea-romaniei-in-regat-romania-monarhie-constitutionala?recruiter_id=182029796) sau care nu au cont de facebook.

 

Traiasca MS Regele Mihai!


Eusebiu Ionescu    Contactați autorul petiției