POD PESTE DUNARE BRAILA MACIN
1. O petitie are valoare si isi atrage semnatarii atunci cand este asumata clar de initiator, cu nume prenume si profesie (numele "eduard" nu-mi spune mai nimic!)am
2. Atentie mare la modul de exprimare care lasa de dorit (textul se pare ca afost scris "pe genunchi" si parca asa cam in graba !
3. Petitia trebuie promovata cum trebuie, neobosit (dar fara a agasa oamenii ),argumentat, in mod activ "de la om la om " cum s-ar zice !
O parere
Felicitari
Sa nu uitati niciodata ca proveniti dintr-un oras cultural si istoric impotant. Nu cred ca in Romania mai exista vre-un oras atat de cosmopolit cum este orasul lui ,, tanti Elvira".
Este o dorinta....care ne-o dorim in viata asta...nu intr-una viitoare...
Aura SANDU
PENTRU CA M-AM SATURAT SA VAD CA OAMENII CU BUN SIMT SUNT TOT MAI SARACI,IAR HOTII SI INCULTII NE HOTARASC SOARTA SI NE GOLESC BUZUNARELE
Am semnat petitia pentru ca imi dau seama ca numai daca suntem uniti putem urni ceva. Cred ca suntem tara cu cele mai putine poduri pe fluviile interioare. Recent am fost in Regensburg. Doar in acel oras exista mai multe poduri peste Dunare decat avem noi intre Galati si Calarasi (Dunarea interioara), adica 2, ca sa nu mai vorbesc de altele, gen Viena, Budapesta, Belgrad, etc. La noi nu exista decat doua cauze: 1. prostie si dezinteres, 2. interese politice, electorale si personale. Nu ar fi lipsita de interes o verificare a DNA privind eficienta cheltuielilor efectuate pana acum cu tot felul de studii fara finalitate in acest caz, desi eficienta economica si perspectivele de dezvoltare sunt evidente
| This discussion has been closed. |