POD PESTE DUNARE BRAILA MACIN

De 20 de ani politicienii scot, in preajma alegerilor, cartea magica a constructiei unui pod peste Dunare in zona Braila-Smardan(Tulcea). Toate studiile sunt facute, exista chiar si o macheta acestei constructii, dar, mafia celor doi operatori de bac, (Unul la Braila si unul la Galati, in care actionari sunt  politicieni locali) si care obtin profituri uriase din trecerea Dunarii, blocheaza sistematic aceasta cosntrucite. Podul este vital pentru accesul/tranzitarea Dobrogei. Lipsa acesui pod face imposibila trecerea Dunarii noaptea, cand Dunarea este inghetata, cum a fost iaran aceasta, sau pierzi ceta o ora ca sa treci dunarea...

China, prin Banca de Dezvoltare a Chinei, a fost de acord sa finanteze si sa asigure construcita, intr-u termen de 2 ani,in anul 2004, printr-o intelegere c Guvernul Nastase. Venirea la putere a lui Traian Basescu, a dus la o inrautatire a relatiilor romane-chineze si implicit, a anulat acordul incheiat anterior.

NUmai daca luam atitudine si fortam politicienii sa ia o masura reala pentru demararea aceste constructii, putem nihila puterea distructiva a mafiotilor care detin celor doua fabrici de bani - bacuri.