Petitie catre Ministerul Educatiei, Invatamantului si Sportului
semnat petitia
Semnat petitia ...sper sa se ia in consideratie drepturile copiilor...
semnat petitia
Mi ar placea sa cred ca drepturile copilului meu vor fi alocate asa cum se cuvin fara ca eu sa fiu privita ca cersesc...pot spune ca suntem un caz fericit avand tot sprijinul autoritatilor locale...dar din pacate suntem o exceptie si nu i corect!!!! Nu sunt in culmea fericirii ca stau acasa si primesc bani,pentru ca la cat costa terapia copilului nu avem timp nici sa i numaram...credeti ma ca as matura si pe strada doar ca el sa nu fi avut toate aceste probleme...insa nu tine de mine ce i lasat de sus...ASA CA VA RUGAM SA NE ASCULTATI!!!
Am semnat petitia pt. ca am un baetel cu nevoi speciale.
Asociatia Voci Neauzite
Semnez, distribui, postez, ma lupt câta vreme exista suflare in mine!!!! E PENAL CE FACEȚI DOMNILOR DIRECTORI, PREȘEDINȚI DE CONSILII JUDEȚENE, PRIMARI, MINIȘTRII!!!! E strigător la cer sa Asupresti pe cei in fara sprijin!!!! RUSINE, RUSINE, RUSINE!!! VOTATI PENSII SPECIALE!!!!!
Interesant este faptul ca cei care trebuie sa stie nu stiu legea si nici nu vor sa cunoasca. Ar trebui propuse si sanctiuni pentru cei care se fac ca nu conosc legea. Problema este ca multi dintre copii nostri nu vor fi niciodata perfect sanatosi, trist este cancand un copil sanatos devine o persoana cu o anumita dizabilitate, handicap. Cine nu se confrunta cu o astfel de problema e fericit si poate chiar nepasator. Nu uitati ca facem parte din Unionea Europeana, avem responsabilitati, platim taxe, muncim si nu lasam acesti copii in grija statului, incercam sa-i integram dar din pacate putini dintre noi reusesc acest lucru.daca avem responsabilitati avem si drepturi. Cerem respect.
As vrea ca instituțiile sa-si facă treaba lor, nu s-a se" plimbe" mamele din instituție în instituție, pentru a găsi un răspuns!
Nici in Bihor nu se dau drepturile..i.si bat joc de copii nostri..si de noi plimbandu.ne de la o institutie la alta faca nici un rezultat.
in Timisoara am 9 raspunsuri ...isi arunca pisica moarta de la o institutie la alta si nimic ...eu sunt vazuta ca o mama disperata dupa bani :( ...
| This discussion has been closed. |