Petiție în atenția lui Crin Antonescu
Sunt la fel de viu ca la referendumul la care am fost consultati despre un parlament unicameral cu 300 de parlamentari. Referendum pe care l-ati ignorat, d-le Antonescu. Sunt la fel de viu ca si atunci cand platesc taxe si impozite din care dumneavoastra, d-le Antonescu, ati cheltuit, cu o nepasare criminala, pentru a satisface dorintele prietenului dv., Voiculescu. Si v-as mai da inca multe semnale ca sunt viu, dar ma tem ca lupta oarba, indarjita si fanatica, la fel ca cea a atentatorilor sinucigasi, v-a luat si ultimul gram de luciditate. Asa ca permiteti-mi, d-le Antonescu, sa va tratez cu cel mai profund dispret si cea mai adanca indiferenta.
Sectia de votare 1100.
Acum astept ca acei care au provocat un asa derapaj democratic si o paguba de peste 40 milioane de Euro sa plateasca de la propriile partide, iar autorul sau autorii afisului cu o batrana care cere demisia presedintelui pentru ca i-a furat pensia sa raspunda in fata legii pentru afirmatii defaimatoare si mincinose la adresa unei persoane, care mai e si presedintele Romaniei. Numai despre infractori judecati si condamnati, gen Adrian Nastase, se poate face o asemenea afirmatie. Am intrbat acest lucru si la Pro Democratia, prima care ar fi trebuit sa ia masuri, interzicand asemenea afis, dar pana acum n-am primit un raspuns. Astept in continuare acest lucru de la doamna Cezara Hurduc, cu care m-am conversat in ziua Referendumului
Tu, esti un ZOMBI, repetent, chiulangiu si psihopat.
Sper din suflet sa se termine cat mai repede acest balci si sa revenim la normalitate.
Dl.Antonescu ar trebui sa se retraga in primul rand din conducerea PNL ca presedinte, n-am fost niciodata si nu sunt membru al unui partid, dar cumva simpatizam PNL pentru ceeace credeam ca este liberalismul. De cand domnia sa a aliniat PNL-ul in spatele PSD-ului renuntand total la ideile liberale deceptia a fost totala. Nu stiu ce zic adevaratii liberali care nu au un singur scop ura pentru un om ,chiar daca momentan e presedinte ales, dar cei mai multi pe care ii mai vad ocazional pe la tv. sunt "robotei" care canta o singura melodie de cel putin un an de zile. Daca mai sta PNL mult in spatele PSD-ului exista pericolul de "gazare", si in final toti poate devin psd-isti cu acte in regula pacat, in cazul in care "marele conducator" Ponta ii primeste.
Cat priveste expresia dansului ca daca n-am votat nu stie daca mai suntem vii , E O RUSINE sa candidezi la cea mai inalta functie in stat ( si chiar sa detii momentan aceasta functie) si sa ai o asemenea parere despre cetatenii tarii tale. E bine ca cei care au votat, ii sustin sa stie ce-i asteapta maine cand poate dintr-un motiv sau altul nu voteaza.
Somn usor si linistit dl.Antonescu, in timp ce dumneata dormeai sau erai absent de la senat ( de unde te-ai "cocotat" in dealul Cotroceni) cei pe care i-ai trecut in lumea vesnica cu ratiunea-ti rece si somnoroasa munceau si muncessc sa-ti plateasca toate cheltuielile. Poate intr-o dimineata pa nemancate vi se va face si jena de ceeace sustineti, rugati pe cineva sa va aduca aminte daca dormeati cand ati vorbit!
Cei care nu au participat la vot nu v-au vrut nici pe dvs., nici pe Ponta copy-paste, nici pe gloata de hoti si infractori pe care ii conduceti. Cei care nu au fost la vot traiesc si sunt cetateni romani si tocmai de aceea nu au vrut sa participe la distrugerea tarii si au fost alaturi de PRESEDINTELE lor care este presedinte ales de catre majoritatea romanilor.
Rusine sa va fie pentru afirmatiile facute si pentru ca nu acceptati realitatea: BASESCU PRESEDINTE
| This discussion has been closed. |
Sunt viu si constient.