Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Crin Antonescu, președintele PNL, a declarat cinic, aseară, că nu știe dacă românii absenți, cei care au boicotat referendumul pentru demiterea președintelui României, mai sunt în viață: „Nu știm dacă mai sunt în viață toți, dacă mai au cetățenie română toți”.

Crin Antonescu a mai spus că nu are dubii, că este sigur că sunt în viață, doar în privința celor care au fost la referendum: „8,5 milioane de alegători sunt în viață, s-au pronunțat, sunt reali și au putut fi numărați”.

În continuare și-a manifestat preocupările doar față de cei care au votat: „Ei nu vor înceta să fie apărați, pentru că în numele lor se face politică în fața oricăror descurajări și abuzuri”.

Prin această petiție încercăm să-i atragem atenția lui Crin Antonescu asupra tuturor celor care au boicotat acest referendum, dar care sunt vii, muncesc, plătesc impozite, asigură educația copiilor lor, își îngrijesc bătrânii din familie, fac tot ce le stă în putere pentru a rămâne demni

Această petiție îi atrage atenția șefului PNL asupra tuturor celor care au boicotat referendumul, dar sunt cinstiți, nu încalcă legile țării și care fie nu împărtășesc opiniile politice ale lui Crin Antonescu, fie nu sunt interesați de politică. Aceștia au exact aceleași drepturi de a fi apărați de abuzuri ca și cei care au fost la referendum. Pentru că în fața legii și a instituțiilor create să-i apere, toți cetățenii sunt egali. 


Sunt foarte mulți cetățeni români de etnie maghiară care au boicotat referendumul. Se estimează că în județele Harghita, Covasna și Mureș n-a votat la referendum decât minoritatea română. Dar maghiarii din România muncesc cot la cot cu românii și plătesc exact aceleași impozite ca și românii. Eforturile lor de zi cu zi și planurile lor de viitor legate de traiul în această țară nu pot fi puse la îndoială de un lider de partid. Pentru că ei sunt vii și trăiesc în România!

Mai sunt circa 2 milioane de români în afara granițelor țării care nu participă, în mod tradițional, la scrutinurile electorale, decât într-o proporție foarte mică. Dar asupra acestor români nu pot exista dubii că nu sunt în viață. Ei trimit miliarde de euro în țară, contribuie semnificativ la firava creștere economică a României, își întrețin familiile de aici, își plătesc în continuare taxele și impozitele pe proprietăți și încearcă să găsească o soluție salvatoare acolo unde alte economii încă mai oferă locuri de muncă, decât să stea în țară și să fure sau să omoare pentru a-și asigura traiul.

Pentru demiterea președintelui Traian Băsescu a votat 40% din totalul cetățenilor cu drept de vot. Restul românilor, însemnând 60%, au votat împotrivă, și-au anulat votul sau nu au venit la vot. Ei sunt o majoritate și toți sunt vii, muncesc și plătesc impozite din care sunt asigurate cheltuielile bugetare. Din contribuțiile celor care nu au venit la vot este plătit salariul de parlamentar al lui Crin Antonescu, diurnele sale, fondurile de protocol, benzina de la mașina de serviciu cu care circulă și salariul șoferului său personal. Dacă n-ar fi în viață cei care n-au venit la vot, n-ar fi putut plăti pentru atât de multe lucruri.

Dacă ești VIU, semnalează-i acest lucru lui Crin Antonescu, ca să te ia în calcul în planurile sale pentru România.
Dacă ești VIU, cere-i lui Crin Antonescu să-ți respecte opinia, chiar dacă este diferită de a lui.
Cere-i să-ți recunoască drepturile chiar dacă tu nu-i respecți pe politicieni și nu te interesează politica.
Dă-i un semn lui Crin Antonescu, să știe că exiști și că ai drepturi!


Citiţi mai mult: Petiție în atenția lui Crin Antonescu: „NU sunt mort și NU am votat la referendum. Sunt VIU și trăiesc în România” - REFERENDUM 2012 > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/petitie-impotriva-lui-crin-antonescu-nu-sunt-mort-si-nu-am-votat-la-referendum-sunt-viu-9946.html#ixzz22IVI1wYU
EVZ.ro