Parc in Noul Popesti
mincinosi
Popesti=Povesti
Doriti mai multe spatii verzi!!!!! Dar exista vreunul? Unde? Eu una nu am vazut decat noroi, caini si tot felul de utilaje.
Nu vedeti ca fiecare metru patrat este valorificat, nu cred ca exista 100 de pomi in toata zona, n-are nici o importanta daca ies bani din constructii ce ne mai intereseaza.
Si strazile, nu au loc doua masini pe ele, nici macar pe Amurgului.
Nu mai vorbesc de ceea ce ramane in urma constructorilor.
Buna seara!!!si eu sunt de parere ca ne trebuie neaparat un parc,si cel mai indicat ar fi pe Oituz este un lot destul de mare,ca sa putem respira noi si copii nostri un aer curat ca de praf suntem satui...primaria ar trebui sa se sesizeze daca vor sa fie alesi in campanie,si sa fim un oras curat si aerisit...
NEAPARAT NE TREBUIE PARC PT COPII
Avem nevoie de parc.Am 2 copii pe care nu am unde sa-i duc ,bineinteles cand nu sunt noroaie.Aici e lumea noroaielor.
parc in Popesti
Buna ziua,
As vrea sa stiu si eu daca aceasta petitie a ajuns si la primaria Popesti....ca vad ca este de destul demult timp initiata si pana acum nimic din ce am vazut poate ar trebui sa o reactualizam sau mai mutat multe persoane in Popesti si poate reusim sa strangem cat mai multe semnaturi ,intrebarea mea este de cate semnaturii ar fi nevoie sa ne bage in seama si primaria,respectiv primarul din Popesti??
Suna dramatic, insa pana la urma, de asta am fugit de aglomeratia din centrul Bucurestiului. Pentru a respira aer curat si a avea liniste.
Nu se poate face totul dintr-odata, insa e important sa se miste lucrurile, putin cate putin.
Multumesc,
Ovidiu
Este nevoie de un parc dar si de o scoala o gradinita .....
:)
Multumesc!
| This discussion has been closed. |