Opreste barbaria, salveaza ciocarlia!
Orice vietate de pe pământ are dreptul la viaţă. Agresiunea demografică, industrială, turistică, imobiliară a omului asupra mediului natural, floră-faună, este de o violenţă fără precedent. Trebuie oprită această barbarie! Este în firea şi puterea naturii să stabilească echilibrul ecosistemului.
Sunt un admirator al acestei minunate pasarele si as vrea ca si urmasii mei sa se poata bucura de ea. Nu stiu daca se va putea trece peste vointa potentatilor nostri, care nu stiu altceva decat banul din buzunarul propriu, dar merita totusi incercat !
Sa va fie rusine deputatilor ! Faceti legi doar in avantaju vostru coruptilor.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nu vreau sa traiesc intr-o tara barbara in care s-a ajuns sa fie impuscate si pasarelele. Sunt dezamagita de legile care se fac in tara asta, se pare ca toti politicienii, undeva in sufletele lor, sunt niste creaturi insetate de sange nevinovat. Nimeni nu mai merita votul meu.
Re:
Sunt impotriva vanarii de placere! Vanatul trebuie sa fie doar o sursa de hrana pt. cetatenii tarii respective. Ce placere sadica sa ai sa omori vietati atat de mici, fara aparare, dar care ne produc atata bucurie.
In primul rand doresc sa se bucure si copii nostrii de frumusetile acestei tari, ca este ciocarlia ca este padurea sau Dunarea, marea sau muntele. O mana de barbari s-au vandut pentru un pumn de arginti si isi bat joc de tara asta
Re: ce dezaxat mintal poate împușca ciocarlii? de ce ciocarlii? Oprite impuscarea lor definitiv
Re:
#172: - Orice român normal, nu cred că ar avea în gând să mănâce friptură de ciocârlie sau limbi de ciocârlie cu măsline! De trebuie ca România de azi să fie de acord cu excentricităţi ale celor care plătesc oricât pentru satisfacerea gusturilor extravagante!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Am semnat petitia pentru a semnala incompetenta celor care ne conduc si indiferenta lor fata de tara noastra!
Ne place ceea ce vedem cand mergem in strainatate: iepurasi, pasarele, caprioare care vin in gradina? Da! Ei nu le distrug pe ale lor! Vin aici. CUM SA APROBI DEFRISARI IN PARCURI NATIONALE si vanarea pasarilor pe care poporul nostru le-a iubit intotdeauna? Nu mai auzi o pasare cantand in parc!
In tarile de unde vin profitorii nesimtiti cetatenii ar fi iesit in strada imediat!
| This discussion has been closed. |