Spune NU scurtarii vacantei de vara!!!!
in Romania copiii sunt stresati de scoala, de programul foarte incarcat, de continua competitie intre colegi, impusa de profesori. nu au timp pentru sport, pentru odihna si relaxare in aer liber. de aceea exista foarte multi copii depresivi
Nu mi se pare corecta aceasta chestie cu scurtarea vacantei de vara! Este destul ca multi elevi au avut practica in ultimele saptamani de scoala si apoi au fost nevoiti sa se duca la scoala cand altii deja erau in vacanta! Mi se pare mie sau "ăia" care propun legile s-au plictisit pe acolo si isi fac de cap cumva?! Daca e asa sa lase altii mai competenti in locul lor...si asa freaca menta la "servici"!
De ce sa ne scurtati vacanta? La scola nu este de ajuns ca trebuie sa stam 6-7ore + teme ca nu este de ajuns cat facem la scoala...
Vrem sa ne relaxam si noi, voi nu va luati concediu de la munca si noi avem dreptul nostru!
Eu nici nu mai ies din casa cand vine vorba de teze, teste, simulari si exzamene. Tot anul stam cu creietul incins, mai lasati-ne copilaria. Oricum suntem foarte obositi.
Nici nu vreau aa ma gandesc ca vine scoala si trebuie sa satam inchisi in casa la teme.
Eu sunt eleva si stiu cum este! Asa ca am dreptul la exprimare libera!!!
Re:
Deja încet încet au furat o săptămână (15-22 iunie), acum mai vor să ia 10 zile(5-15 septembrie)-școala trebuie să înceapă pe 15 septembrie și să se termine pe 15 iunie fără alte tertipuri , măcar din considerente meteo,dar sunt și multe altele,vacanța din noiembrie trebuie la toți elevii , iar săptămâna pe dos desființată!
MULTI PARINTI NU POT PLECA IN CONCEDIU DECAT LA INCEPUTUL LUNII SEPTEMBRIE.
| This discussion has been closed. |
Nu este corect, dar in acelasi timp si normal sa ne luati din vacanta.