Spune NU scurtarii vacantei de vara!!!!
In primul rand este dreptul copiilor mei. In al doilea rand sa se scoata asa zisele culegeri pe care ni le bega pe gat scoala, oare manualele nu sunt bune ca nu le deschid si nu lucreaza dupa ele. Ca mama car ghiozdenele copiilor si va jur imi indoaie coloana, nu-i pot lasa pe ei pentru ca au inceput de scliiza. Fetita mea aste foarte buna la matematica, iar scoala ce face pentru ea, nimic, pur si simplu scoala plafoneaza in loc sa caute genii si sa-i promoveze. A terminat clasa a VI-a cu media generala10. Va multumesc!
Nu sunt de acord cu scurtarea vacantei de vara!!!! Au prelungit cursurile pana in 20 iunie, copiii au teme multe si in vacanta si ei vor sa o scurteze??? Rusine!!! Copiaza tot ce e rau de la straini mai bine ar studia programele scolare din Germania de exemplu ca sa vada diferenta.
Programele scolare exagerat de incarcate solicita ft mare efort din partea elevilor si a cadrelor didactice. De aceea consider ca sunt indreptatiti sa primeasca o vacanta de vara cat mai lunga avand in vedere ca celelalte vacante sunt ft scurte.
| This discussion has been closed. |