Spune NU scurtarii vacantei de vara!!!!
Re:
Copilasule, mie imi pare ca ai nevoie de muuulte ore suplimentare de limba romana. Mi-ar placea ca pentru tine si multi altii ca tine, vacanta sa se desfiinteze. Tu ce parere ai?
Ne-ati ametit in fiecare an cu experimentele voastre !
Ajunge !!!!! Opriti-va !!!
Este o nedreptate care se face copiilor nostri. Ca si programa incarcata de invatamant si lipsa de intelegere a modului de a se elabora programa, de educare moderna a cadrelor didactice, de intelegere a tipurilor diferite de inteligenta a copiilor si de adaptare a programei conform necesitatilor lor, de asemenea numarului crescut de copii la clasa, ceea ce ingreuneaza procesul de invatare si cel de predare. RESTRUCTURATI MINISTERULEDUCATIEI, PROGRAMA SI PROCESUL DE EDUCATIE PANA NU E PREA TARZIU PENTRU COPIII NOSTRI! EI SUNT VIITORUL DE CARE NE BATEM JOC!
Domnilor ministri ai invatamantului
Avand in vedere ca aveti o trecere pasagera prin aceasta functie...nu va mai bagati unde nu va fierbe oala... a-ti distrus intregul sistem de invatamant... ne-ati uluit pe noi ca parinti cu atatea modificari ...nu mai vorbesc de copiii nostri.... Cautati un profesionist care sa gandeasca un plan de organizare ... sa inspire cat de cat incredere... iar voi luati-va linistiti bruma de salariu care tocmai va-ti aprobat-o cu nerusinare , pe furis... ne-am saturat de incompetenta voastra... si mai ales de lipsa voastra de bun simt.
Ne simtim jigniti zilnic de atitudinea de superioritate pe care o adoptati ... fara sa aveti pregatirea necesara.... Dati examene si voi ...apoi inscaunati-va si apoi salarizati-va... Gata...deja scriu cu furie...
Pentru ca nu sunt de acord cu toate experimentele puse pe spinarea copiilor romani,,,,rușine sa le fie nenorociților ca au distrus învatamantul romanesc,am ajuns sa fim niste cobai
- Pentru ca nu sunt de acord cu toate experimentele puse pe spinarea copiilor romani,,,,rușine sa le fie nenorociților ca au distrus învatamantul romanesc,am ajuns sa fim niste cobai
| This discussion has been closed. |