NU legii anti-defaimare sociala
libertatea de exprimare?
După ce conștiința civică a prins glas, prin internet, în special, acum trebuie ca ea să fie eliminată cu totul. După ce așa-numita „lege anti-legionară” ne confiscă reperele intelectuale și morale, prin interdicția de a empatiza cu opinii care sunt asociate (mult prea superficial și chiar fals) cu Legionarismul (deci și cu personalități cu care ne identificăm, precum Eliade, Cioran, Ionescu, Gyr etc.), urmează acum lichidarea oricărei opinii (dintr-un grup social pot face parte vecinii de la parter, pensionarii din autobuz, parlamentarii etc.), prin apel la oricare etalon moral (inventat de guvern, după bunul plac). Halal democrație!
romanul poate fi lipsit de multe dar sa i iei pana sii dreptul la opinie, a vorbi, este prea mult.
dragnea se joaca cu focul dar nu mai simte in capul lui acum pluteste betia incalificabila a setei de putere si grandomanie. eu una il blestem pentru ca sunt revoltata si aproape simt o ura viscerala fata de el care vrea sa continue dictatura ceausista ,acum si pentru copiii nostri care au crescut cum s a putut in lipsuri iar acum cu familii se chinuie prin munca cinstita sa supravietuiasca. adica noi mereu sa fim atenti ce spunem iar ei , dragnea , sa faca ce vor, la popor firimituri de stanga iar la ei, casta puterii, dragnea ponta socru sau etc. vile avere, pamant fara sfarsit, salarii de mii si mii de euro afaceri de milioane de euro.Pana cand jugul asta al unei puteri care traieste capitalist iar poporul la colectiv isi imparte o paine in zece.... pana cand? JOS DICTATURA COMUNISTA JOS CU PONTA DRAGNEA JOS ANTENA 3 CARE MINTE OAMENII JOS CU CNA UL LAUREI GEORGESCU, JOS REGIMUL ACTUAL OPRESIV. LIVIU DRAGNEA ESTE DEJA UN DICTATOR SI NU I INTELEG PE OAMENII CARE L VOR VOTA CA PE VREMURI, UN SINGUR CANDIDAT. UNDE E DEMOCRATIA DRAGNEA ? MINCINOSULE!
Este o lege infecta propusa de un infractor si adoptata pe sub pres de ceilalti infractori. Pentru ca vreau sa am dreptul de a spune politicianului ca este HOT. Pentru ca altii au murit ca eu sa am acest drept!!!!
După mintea lui Dragnea, nici judecătorii n-au voie să-i spună CORUPTULE
This comment has been removed by the person who wrote it.
Este suficient ca exista Liviu Dragnea cu "Legea antidefaimarii sociale" si Crin Antonescu cu "Legea antilegionara".
Acesti monstri politici au fost generati de excesul de democratie.
Este timpul justitiei poporului.
| This discussion has been closed. |