Nu dorim eutanasierea cainilor in Baia Mare !
Cainii ar trebui eutanasiati!
Re: Cainii ar trebui eutanasiati!
#5: Yukari - Cainii ar trebui eutanasiati!
Din moment ce cainii aceia sunt in strada din cauza noastra (ca doar nu au cazut din cer) trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru ei. Vi se pare ca a-i omora implica cumva responsabilitate de orice fel??
Re: Re: Cainii ar trebui eutanasiati!
#6: - Re: Cainii ar trebui eutanasiati!
Nu sunt din cauza mea...si am platit ca ai sa nu fie in strada, asa ca trebuie aplicata metoda cea mai rapida Eutanasierea. Macar pana la reducerea lor la un numar care sa nu fie o povara pentru platitorii de taxe.
Curatenie si Siguranta !
Re: Re: Re: Cainii ar trebui eutanasiati!
#7: - Re: Re: Cainii ar trebui eutanasiati!
si in 2 luni, imbecilii care tot arunca pui in strada, repopuleaza strazile orasului! Chiar nu esti in stare sa CUGETI cu capul pe care-l ai pe umeri, sa-ti dai seama ca uciderea nu rezolva problema? Atunci de ce sa ucizi, doar pt placerea criminala? Mi-e groaza ca e plin cu oameni fara gandire, din cauza vostra in tara asta se duce pe p*** tot. Uita-te in jur, tot jegul, haosul, saracia si mizeria e creata de cretinii fara minte ca si tine.
Re: Curatenie si Siguranta !
#8: - Curatenie si Siguranta !
Ar fi tare necesar acest lucru si in randul oamenilor. Este deranjant cum ne impiedecam la fiecare pas de acest surplus de debili deranjanti. Au depasit limita sigurantei si se inmultesc in continuare.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
?!Ai gandit in momentul in care ai scris asta sau este o ironie ...sau o gluma de prost gust?
NU DORIM EUTANASIEREA CAINILOR!!!
legea e lege
continuare
| This discussion has been closed. |