Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!
Re: Mara
LEGILE DE MEDICINA MUNCII SUNT FACUTE IN DEFAVOAREA PSIHOLOGILOR, STUDIATI-LE. Daca ar fi cine sa lupte pentru drepturile si recunoasterea psihologilor legile astea n-ar fi partinitoare, nu ne-ar lasa la cheremul si bunul plac al doctorilor. Caci Da, ei au dreptul sa aleaga daca vor apela la serviciile noastre sau ale psihiatrilor.
Cand a fost scos, in iarna, ex.psihologic de la profesori a zis cineva ceva? A fost inlocuit cu ex.psihiatric si nici ca le-a pasat ocrotitorilor de la CPR de asta.
Suntem oamenii nimanui si ne imbatam acuma cu gandul ca timbrele astea ne ajuta. SUNT O TAXA IN PLUS,pe med.muncii deja se lucreaza cu ex.psihiatric.
De ce nu vreti sa vedeti realitatea?
Pentru timbre
respect pentru oamenii care se gandesc la psihologii tineri
pentru musafir 105
Andrei
a) Furnizorii ilegali de servicii psihologice
b) Psihologii angajati la furnizori ilegali de servicii psihologice
c) Producatorii de teste psihologice care vand testele si emit licente de utilizare catre nepsihologi
d) Furnizorii ilegali de servicii psihologice care au contracte cu statul
e) Persoanele neinformate asupra beneficiilor evidentei serviciilor psihologice
Timbrele profesionale sunt ceea ce trebuie pentru a intra in normalitate
tradatoarea psihologilor=mara
DAR DACA nr. clientilor nu creste nici cat sa ne scoatem timbrele...Pe cine mai dam atunci vina?
Re: Pentru timbre
de ce imi suna oare ca o reclama proasta, lipsita de inspiratie?????
Eu am o singura intrebare
Oare nr. atat de mic nu demonstreaza chiar nimic?
ba da...ca esti cam prost
Re: ba da...ca esti cam prost
#113: - ba da...ca esti cam prost
=)) =)) =)) =)) =)) =))=)) =)) =))=)) =)) =))=)) =)) =))=)) =)) =))=)) =)) =))=)) =)) =))=)) =)) =))
ai gandit singur de ai ajuns la aceasta concluzie?
cealalta petitie a aparut din 17 februarie si a strans peste 2000 de semnaturi. te-ai uitat vreodata la numele celor de acolo? cred ca ai fi surprins cati dintre colegii tai au semnat. sa inteleg ca-s toti prosti si/sau lingai...
de ce nu-ti dai tu numele ca sa stie si ei ce gandesti......
Mara cred ca gresesti daca te numesti asa
subscriu
bravo
Mirela Zivari data in judecata de TATA
referitor la Prof Duvac !
Atata scandal fe internet fara nici un folos, sau faceti-ma sa inteleg sunte-ti platiti de cineva sa luati apararea D-nul Anitei si sa il denigrati pe D-nul Duvac????????????????
De obicei nu imi place sa intervin sa sau intru in tot felul de scadaluri dar eu vad intentia d-lui Duvac ca fiind foarte buna, si aici am doua argumente:
1. cine te obliga sa mergi la workshop-ul lui daca nu vrei si te simti atata de bine pregatit?
2. worship-ul se adresa persoanelor care mai au de invatat cate ceva, sau care vor sa faca schimb de pareri cu colegii din breasla.
Personal am participat la cursuri organizate de d-nul DUVAC si mi-au placut foarte mult, foarte bine pregatite atat legislativ cat si practit.
Timbrele trebuiesc scoase, nici o profesie liberala nu are asa ceva, trebuie schimbata legea psihologului, trebuie ca accesul in profesia de psiholog sa fie mult mai riguroasa caci se pare ca 90 % dintre absolventii de la psihologie au facut aceasta facultate sa isi rezolve problemele.
referitor la timbre profesionale !!!!!!
.............. dar juristul care il avem ii place doar sa castige fara sa faca nimic plus de asta a aparut si la televizor in cazul in care nu stiati ca are probleme cu drogurile,
......... lucrurile pot fii mult mai simple sa nu le incurcam prin complicate teorii
Re: bravo
Nu poti sa te numesti coleg cu Domnul Duvac, cu siguranta nu are oameni de genul tau pe langa dansul. Daca vrei sa inveti de la profesionisti si sa ajungi profesionist trebuie sa renunti la limbajul de mai sus care nu face cinste unui psiholog.
Re: referitor la Prof Duvac !
#121: Dani Nicoara - referitor la Prof Duvac !
Apreciez mesajul, atitudinea si profesionalismul. Sper sa aiba cat mai multi dintre noi atitudini constructive si limbaj adecvat. Felicitari!
Re: psihologii "tineri" dar cu studii la Duvac
#84: - psihologii "tineri" dar cu studii la Duvac
Vezi-ti, asa se scrie. Unde ai facut scoala????
| This discussion has been closed. |
Mara
Aceasta e concluzia postarilor cu nr.99-100.
Daca persoana ce a postat e psihiatru si-a sustinut bine pledoaria.