Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

 

 

Anitei trebuie sa plece, pentru toate erorile comise, pentru lipsa de caracter , pentru prea multa prostie, te rugam domnule Anitei mai da o sansa tinerilor psihologi-DEMISIONEAZA!!!!

 

 


Mafia din psihologie vrea sa distruga timbrele psihologice, prin aceasta se doreste eliminarea tinerilor psihologi.


Ma numesc Diana. Sunt studenta in anul 3 la Titu Maiorescu la facultatea de psihologie. Mi-am dorit sa fac aceasta facultatedin pasiune, dar si din dorinta de intelege oamenii si de a-i ajuta.

Am aflat cu stupoare de dorinta unor persoane din interiorul Colegiului Psihologilor de a anula si de a retrage obligativitateafolosirii timbrelor psihologice.

 

Evident ca cei care controleaza acordarea de avize pe banda rulanta nu doresc sa piarda aceasta sursa de venituri.

 

In momentul de fata exista psihologi care acorda mii de avize psihologice pe psihologia muncii si a transporturilor.

 

In momentul in care se va reglementa numarul de timbre pe care un psiholog le va putea folosi dupa sistemul: o ora-un aviz,opt ore pe zi-opt avize, acest lucru insemnand 48 de avize pe saptamana si 200 de avize pe luna, atunci:

 

-         pentru fiecare aviz acordat psihologul va fi responsabil

 

-         un aviz psihologic nu va mai putea fi platit doar cu 2-3 lei acest lucru nederanjand pe cei care dau 10.000 de avize peluna, in schimb ii elimina pe tinerii psihologi de pe piata

 

-         demnitatea profesionala a psihologului este reprezentata de calitatea muncii pe care acesta o face.

 

-         Valorizarea prestatiilor efectuate de psihologi prin scaderea  nr de avize pe care acesta le poate acorda va face ca sialti psihologi tineri ,aflati la inceput de drum sa poate presta acele servicii.Ma refer inclusiv  la avizele acordate in psihologiamuncii cat si la cele in transporturi(avize pentru permis de conducere)LIPSA TIMBRELOR INSEAMNA PROSTITUTIE INTELECTUALA!!

 

Aparitia timbrelor pentru psihologi este:

 

-        prima dispozitie care face ordine in meseria de psiholog

 

-        scoate marii rechini in afara legii

 

-        stopeaza avizele false

 

-        este binevenita pentru psihologii tineri, munca lor este rasplatita, timpul si munca sunt puse in valoare

 

Fi pentru timbrele profesionale

 

Spune nu abrogarii timbrelor profesionale

 

Timbre profesionale= demnitate profesionala a psihologului

 

Timbrele psihologice nu au caracter discriminatoriu si promoveaza tinerii psihologi.

 

Timp de lucru la tineri=timp de lucru la cei batrani

 

Timbrele pentru psihologi sunt in ajutorul profesiei

 

Salveaza timbrul de psiholog


De asemenea domnul Ioan Duvac doreste sa interzica tinerilor psihologi aflati in supervizare dreptul la cabinet si laparafa . Prin aceasta, acesta si cei asemeni lui, doresc sa amane concurenta pe piata serviciilor.

Cred foarte mult in modul in care te pregatesti si in capacitatea personala de a asimila cunostintele, timpul necesar pentruasimilarea lor fiind diferit de la individ la individ. Nu cred ca putem fi tinuti in loc de capacitatile altora de a progresa. Poatepentru cineva insusirea unei informatii poate dura un an sau poate dura 3ani in functie de individ.

 

La fel ca si natura umana care este schimbatoare si in continua descoperire de sine, psihologia este o stiinta care este incontinua dezvoltare.

Nu sunt impotriva supervizarii sau a dezvoltarii personale cu toate ca multi dintre cei care sunt acum formatori ei insasi nu auexperimentat-o, dar consider ca orice fel de informatie te ajuta sa ai o opinie cat mai larga asupra naturii vietii si existenteiumane.

Comitetul director al Colegiului psihologilor se va intalni intre 15-16 martie. Atunci vor dezbate atat anularea introduceriitimbrelor cat si propunerea domnului Ioan Duvac de a interzice psihologilor in supervizare dreptul la parafa si cabinet.

 

Noi tinerii trebuie sa ne aparam drepturile!

 

Anitei trebuie sa plece, pentru toate erorile comise, pentru lipsa de caracter , pentru prea multa prostie, te rugam domnule Anitei mai da o sansa tinerilor psihologi-DEMISIONEAZA!!!!