Interesul public mai presus de gustul publicului
petitie cna
in prezent"' buletinele de stiri" sau mai nou jurnale sau transformat in adevarate emisiuni HOROR si refuz sa cred ca asta doreste populatia Romaniei.
sper ca pe viitor sa pot urmari emisiuni ineresante
insa multi dintre patroni de mass media si reporteri, au uitat, sau au ramas fara bunul simnt. Este adevarat ca uneori redau realitatea, dar de cele mai multe ori demonstreaza ca au terminat jurnalismul degeaba!
Este incalificabila recrudescenta imoralitatii si mizeriei la care se dedau televiziunile, in special cele comerciale, in numele cunoscutului "rating" !
Mass media dar in special televiziunile (publie si comerciale) sunt formatori de opinie si au menirea de a promova adevarul, domnia legii, moralei, spiritului civic, educarea populatiei in general si spalarea creierului, cunoscut fiind ca impactul video este covarsitor fata de presa scrisa si radio.
Aceste minime cerinte Nu contravin necesitatilor de divertisment, sport,muzica, etc.
Trebuie sa triumfe domnia bunului simt si a profesionalistilor .
Reporterii trebuie sa aiba o minima pregatire de specialitate, respectiv in domeniul in care prezinta stirile.
Este incalificabil ca absolut toate televiziunile sa inceapa stirile cu "asasinate, violuri, incendii, etc.". Spre ex: A se vedea stirile de ora 17,00 de la Pro Tv.
Nu spun ca trebuie sa fie cenzurate ptr ca astfel de informari fac parte , din pacate, din cotidian, dar trebuei sa existe un echilibru cantitativ , calitativ al continutului infornatiei.
Si ar fi inca multe de spus !
Felicitari ptr initiativa.
Nu stiu sau se fac ca nu stiu?
SALVATI OLTCHIM - ARPECHIM!
SEMNATI APELUL PENTRU SALVAREA OLTCHIM:
http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim
Sunt dezamăgit de dezastrul produs în Țara Mea, după ,,revoluție,,datorită următoarelor fapte deosebit de rele și de grave:
1) au ajuns să conducă:țara,ministere,instituții vitale pentru națiune-gazul,electrica,agricultura, silvicultura,mediul,etc.indivizi puși pe îmbogățirea rapidă, prin manevre subtile de inginerie a furturilor ,evaziunilor de tot felul,privatizări și licitații în interes propriu sau de grup,necontând faptul că își distrug poporul.
2)Pătrunderea în mijloacele de influențare a populației(posturi de televiziune, de radio, internet, etc.),a tot felul de indivizi răi.
3)Lipsa de viziune a realizatorilor de emisiuni TV(excepție dl.Gheorghe Verman),zăpăcind populația cu tot felul de evenimente negative, muzică străină zgomotoasă, sau de a noastră de proastă calitate, abandonând frumosul, melodiosul,plăcutul, liniștitorul,nepromovând valorile autentice românești,educative.
3)Luăm de la străini multe lucruri rele, abandonând valorile noastre,care treptat se pierd.
4)Vreau conducători patrioți,credincioși, serioși și luptători pentru adevăr și dreptate în țara mea.
CNA -ADEVARAT
Am inteles ca aceasta petitie e ceva de interes general, nici nu mi-am imaginat ca e ceva pentru care mi se propune sa cumpar spatiu publicitar pentru a fi mai vizibila!! Am mai semnat unele petitii internationale care mi s-au parut justificate, dar nu mi s-a intamplat niciodata ceva similar.
victor iorga
Este o initiativa binevenita, dar pana la a se schimba ceva mai este drum lung.
| This discussion has been closed. |