Interesul public mai presus de gustul publicului
Re:
DACA NU-TI PLACE POSTUL DE tv aNTENA 3 DE CE NU SCHIMBI PROGRAMUL? ESTI LIBER S-O FACI, IDIOTULE!!!
Re: CNA untomberon al gunoiului politic transpartinic
#16: CNA Closetul Politicii in audiovizual - CNA untomberon al gunoiului politic transpartinic
Asa este, niste IMPOSTORI platiti regeste din banii publicului " prost si needucat" niste oameni care nu-si gasesc alta munca de prestat decat linsul mainilor si picioarelor potentatilor zilei, pentru un cozonac mare si o pensie babana...
Javre care se fac de ras in viata reala si in justitie, cand sunt facuti KO de reprezentantii acelor televiziuni care nu dau decat stiri care nu-s pe placul lui basescu.
JOS CNA, JOS LINGAII, JOS HAIMANALELE !!!!
Re: Desfintarea CNA o urgenta in criza recesiune si austeritate pentru cei multi
#3: - Desfintarea CNA o urgenta in criza recesiune si austeritate pentru cei multi
DE ACORD CU DESFIINTAREA CNA, IMPOSTORI SI LINGAI AI POTENTATILOR ZILEI !!!
Re: Intersul public cer inchidera urgenta CNA
Credeti ca ar fi posibil?
Ma intereseaza sa stiu mai bine cine a luat premiul Nobel si pentru ce motiv, ce progrese a facut medicina si ce cazuri deosebite rezolva medicii, acesti oameni minunati. Ma intereseaza ce decizii iau institutiile europene si internationale in probleme sensibile, care ne afecteaza si pe noi. Care este pozitia tarii noastre in aceste probleme sensibile. Asta ma intereseaza. Sper ca CNA-ul sa faca ceva pentru a curata audio-vizualul de noroiul de Dambovita. Sa ne uitam in jurul nostru: nicaieri nu mai vezi la TV atatea prostii si emisiuni jalnice ca la noi! Credeti ca ar fi posibil ca si noi sa avem la TV emisiuni normale?
Nu de acolo se fac economii...
Se fac alte lucruri inutile in tara asta.
Pervertirea valorilor morale in interesul coruptilor
Re: Desfintarea CNA o urgenta in criza recesiune si austeritate pentru cei multi
#3: - Desfintarea CNA o urgenta in criza recesiune si austeritate pentru cei multi
mai musafir.... esti cam musafir în cultura românească.....
TELEVIZIUNEA are un rol deosebit în constituirea codului socio-cultural al individului!
Este un mod subtil de a controla şi a dezbina această naţie!
Cine are interese ca România sa nu fie un popor ci doar o populaţie?
"Ochii din umbră" , "Pe Banii Părinţilor" , "Fata lu' Tata" , "Tradaţi in Dragoste" ş.a.m.d.
Sunt convins că aceste emisiuni au audienţă, insă au şi un impact negativ asupra românului!
Există tot mai mulţi oameni care trăiesc intr-o lipsă totală de cultură şi asta se vede din comportamentul lor: in mijloacele de transport în comun, pe stradă, în şcoli ori în alte instituţii!
Televiziunea care a devenit o întreprindere cu toate că ar trebui să fie un mijloc de educaţie a maselor, ne oferă zilnic această mizerie de parcă nu este suficient acest grad actual de abrutizare al populaţiei! Proprietarii acestor televiziuni nu-s interesaţi de noi, care ne uităm la: ceartă in familie, femei dezbrăcate, bârfă din orice nimic, scandaluri, jigniri la cel mai mare nivel, bătăi între rude sau alte comportamente care dezechilibrează buna armonie şi induce haosul!
Nu suntem o societate cu adevărat sănătoasă, odata ce acceptam acest circ prost regizat pe micile ecrane! Ştirile sunt toate "şocante" mai rar utile.
Populaţia din România este intr-un declin progresiv , şi aici mă refer la acea lume din jurul meu care îmi înfrumuseţează viaţa cu seminţe, scuipând, ascultând manele la telefonul mobil, răcnind de parcă sunt surzi şi împingându-se de parcă vine şfârşitul lumii.
Semnaţi Petiţia catre Parlament: http://www.petitieonline.com/interesul_public_mai_presus_de_gustul_publicului
Traim o lume faradeLEGE, iar incercarile
de restaurare a unor norme firesti sunt binevenite,
ca inecatului prima gura de aer.. Sa fiti sanatosi !
Sa inceteze haznaua asta a massmediei in Romania!
Mai multa moralitate, mai multa responsabilitate, mai multa jertfa, dragilor mei frati romani! Asta imi spun mie... prima data. Bucurati-va de adevar si dreptate, de simplitate si curatie! Cu dragoste pentru Romani!
O parere radicala
Re: O parere radicala
#47: Eu cel de nu - O parere radicala
Tu esti prea inteligent pentru secolul acesta, pe bune! Sfaturile si "solutiile" sa le tii pentru tine ca in viata reala din Romania nu au aplicabilitate. Prea multa credulitate ai in convingerile tale! Lucrurile stau cu totul altfel si asta se vede din comportamentul omului de pe strada si nu numai! Ori tu chiar nu vezi gradul actual de abrutizare al populatiei? Sunt deacord cu libeertatea de a alege , dar sa fie de unde! Stirile sunt toate "socante", multe mizerii precum: "Ochii din umbră" , "Pe Banii Părinţilor" , "Fata lu' Tata" , "Tradaţi in Dragoste" ...care manipuleaza psihicul romanului mai putin pregatit decat tine! Mass-media are un rol foarte important in modificarea modului de gandire si al comportamentului(pe termen lung) al unei natii! De aceea ce numesti tu "gustul publicului" poate fi interesul unor organizatii chiar externe menite sa "educe" si sa manipuleze acest popor ca sa'l transforme intr'o populatie manevrabila - o piata de desfacere - ceea ce si este!
chiar
| This discussion has been closed. |
corect gramatical
va rugam sa spuneti cat mai multor persoane.... nu la cat mai multe persoane. vreau sa fac un bine generatiilor viitoare. cu analfabetii nu pot!!!!