Interesul public mai presus de gustul publicului

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Interesul public mai presus de gustul publicului

andreeaw

#26 corect gramatical

2013-01-27 18:37

va rugam sa spuneti cat mai multor persoane.... nu la cat mai multe persoane. vreau sa fac un bine generatiilor viitoare. cu analfabetii nu pot!!!!

ancam

#27

2013-01-27 18:38

Asa cum educam publicul telespectator, asa il avem! Nu publicul cere crime, violuri, batai, scandaluri, ci mass media tabloidizata il manipuleaza de asa natura incat sa ingurgiteze ce i se ofera.

Musafir

#28

2013-01-27 22:55

Da, televiziunile au devenit canale unde fiecare arunca dejectiile dupa bunul lor plac...CNA sa fie cit mai aspra cu mizeriile astea !

Musafir

#29 Re:

2013-01-28 01:57

#21: Alex din Constanta -

DACA NU-TI PLACE POSTUL DE tv aNTENA 3 DE CE NU SCHIMBI PROGRAMUL? ESTI LIBER S-O FACI, IDIOTULE!!!


Musafir

#30 Re: CNA untomberon al gunoiului politic transpartinic

2013-01-28 02:03

#16: CNA Closetul Politicii in audiovizual - CNA untomberon al gunoiului politic transpartinic

Asa este, niste IMPOSTORI  platiti regeste din banii publicului "  prost si needucat" niste oameni care nu-si gasesc alta munca de prestat decat linsul mainilor si picioarelor potentatilor zilei, pentru un cozonac mare si o pensie babana...

Javre care se fac de ras in viata reala si in justitie, cand sunt facuti KO de reprezentantii acelor televiziuni care nu dau decat stiri care nu-s pe placul lui basescu.

JOS CNA, JOS LINGAII, JOS HAIMANALELE !!!!


Musafir

#31 Re: CNA untomberon al gunoiului politic transpartinic

2013-01-28 02:05


Musafir

#32 Re: Desfintarea CNA o urgenta in criza recesiune si austeritate pentru cei multi

2013-01-28 02:08

#3: - Desfintarea CNA o urgenta in criza recesiune si austeritate pentru cei multi

DE ACORD CU DESFIINTAREA CNA, IMPOSTORI SI LINGAI AI POTENTATILOR ZILEI !!!


Musafir

#33 Re: Intersul public cer inchidera urgenta CNA

2013-01-28 02:10

Acidutzu

#34 Credeti ca ar fi posibil?

2013-01-28 08:53

Vreau sa vad la TV, sa ascult la radio si sa citesc in presa despre evenimente care sunt cu adevarat importante: ce se discuta la nivelul institutiilor europene si are impact si asupra noastra, ce fac alte tari din lume ca sa o duca mai bine, sa existe emisiuni culturale si de stiinta care sa ne "deschida" capul si nu sa ne indobitoceasca. Nu ma intereseaza cate accidente rutiere au fost, cati s-au mai spanzurat si cine pe cine a mai omorat la betie! Nici cine si-a mai dat foc la casa din inconstienta si prostie! Nici ce palate si-au facut si ce masini si-au mai cumparat toti analfabetii si hotii neprinsi care, desigur, sunt negustori cinstiti.
Ma intereseaza sa stiu mai bine cine a luat premiul Nobel si pentru ce motiv, ce progrese a facut medicina si ce cazuri deosebite rezolva medicii, acesti oameni minunati. Ma intereseaza ce decizii iau institutiile europene si internationale in probleme sensibile, care ne afecteaza si pe noi. Care este pozitia tarii noastre in aceste probleme sensibile. Asta ma intereseaza. Sper ca CNA-ul sa faca ceva pentru a curata audio-vizualul de noroiul de Dambovita. Sa ne uitam in jurul nostru: nicaieri nu mai vezi la TV atatea prostii si emisiuni jalnice ca la noi! Credeti ca ar fi posibil ca si noi sa avem la TV emisiuni normale?
bubu

#35 Re: CNA untomberon al gunoiului politic transpartinic

2013-01-28 10:36

Nu de acolo se fac economii...

Se fac alte lucruri inutile in tara asta.

 

eu

#36

2013-01-28 13:00

"sa spuneti CAT MAI MULTOR persoane" Hai sa incepem reforma cu noi...
Gheorghe Dorin

#37

2013-01-28 17:38

Din pacate, in goana dupa rating, unele televiziuni comerciale promoveaza prostul gust desavarsit, falsele valori, vulgaritatea si promiscuitatea. Grav este mai ales ca cei de varsta foarte tanara nu dispun de suficienta experienta pentru a decela ce este fals de ceea ce este cu adevarat valoros. Pe de alta parte, insa, nici televiziunea publica nu seveste suficient interesul public. In sprijinul acestei afirmatii vin cu faptul ca emisiuni instructive, interesante, care servesc interesul public sunt programate la ore la care tinerii dorm de mult ( un singul exeplu - Grantat suta la suta - dar nu e singurul). De ce? De ce s-a renuntat la TV Cultural, in loc sa se renunte la TV2, de exemplu? Poate ca dl. Saftoiu ar fi luat o decizie mai inteleapta daca se facea o consultare publica - precum aceasta petitie!
Ne-musafiru

#38

2013-01-28 17:55

Din pacate, "Musafirul " se dovedeste a fi un musafir nepoftit. In primul rand prin insistenta, dar si prin limbaj precum si prin atacarea unei institutii care , iata, are o intentie salutara. Domnule "Musafir" (nepoftit!), este ca proce musafir nepoftit ne-bine venit. Apararea OTV, a Antenei 3, arata un caracter fara (prea multa) educatie, dar - mai grav - a unuia care poate fi USOR manipulat, ceea ce este grav cu adevarat. Cat despre petitie, o idee buna! Poate ca incepind de aici CNA-ul va reusi sa asaneze si limbajul unora dintre crainicii de la TVR. Din pacate, sunt ZILNIC cazuri de incultura crasa, de accent (gramatical) pus aiurea, de citirea unor nume straine "dupa ureche". Exemple: " S-a dus la Bistrita Nasaud." Este vorba de judet aici, nu de localitate - Ori Bistrita, ori Nasaud! Se pronunta Koln cu un o intre e si o, nu Kioln!
Ne-musafiru

#39

2013-01-28 17:58

Se spune "grade CelZius" nu grade CelSius". Si altele asemenea...
Un om modest

#40 Pervertirea valorilor morale in interesul coruptilor

2013-01-28 20:16

Democrația duce la progres in măsura în care majoritatea indivizilor societatii sunt educati în respectul valorilor umane si nu în lauda prostiei, dezmățului și agresivității. Prădătorii țării au interesul sa fie invers. Problema este că aceștia au devenit prea puternici în fața naivității celor mulți, iar cei înțelepți sunt neînțeleși de popor. Sper sa nu dureze prea mult aceasta naivitate. Suferința o va vindeca, dar fiecare avem ceva de schimbat, prin actiune sau comportament
Ahmed

#41 Re: Desfintarea CNA o urgenta in criza recesiune si austeritate pentru cei multi

2013-01-28 20:40

#3: - Desfintarea CNA o urgenta in criza recesiune si austeritate pentru cei multi

mai musafir.... esti cam musafir în cultura românească.....

Cronki

#42 Re: Desfintarea CNA o urgenta in criza recesiune si austeritate pentru cei multi

2013-01-28 21:14

Mihai Macovei

#43 TELEVIZIUNEA are un rol deosebit în constituirea codului socio-cultural al individului!

2013-01-28 21:59

Este un mod subtil de a controla şi a dezbina această naţie!

Cine are interese ca România sa nu fie un popor ci doar o populaţie?

"Ochii din umbră" , "Pe Banii Părinţilor" , "Fata lu' Tata" , "Tradaţi in Dragoste" ş.a.m.d.

Sunt convins că aceste emisiuni au audienţă, insă au şi un impact negativ asupra românului!
Există tot mai mulţi oameni care trăiesc intr-o lipsă totală de cultură şi asta se vede din comportamentul lor: in mijloacele de transport în comun, pe stradă, în şcoli ori în alte instituţii!
Televiziunea care a devenit o întreprindere cu toate că ar trebui să fie un mijloc de educaţie a maselor, ne oferă zilnic această mizerie de parcă nu este suficient acest grad actual de abrutizare al populaţiei! Proprietarii acestor televiziuni nu-s interesaţi de noi, care ne uităm la: ceartă in familie, femei dezbrăcate, bârfă din orice nimic, scandaluri, jigniri la cel mai mare nivel, bătăi între rude sau alte comportamente care dezechilibrează buna armonie şi induce haosul!
Nu suntem o societate cu adevărat sănătoasă, odata ce acceptam acest circ prost regizat pe micile ecrane! Ştirile sunt toate "şocante" mai rar utile.
Populaţia din România este intr-un declin progresiv , şi aici mă refer la acea lume din jurul meu care îmi înfrumuseţează viaţa cu seminţe, scuipând, ascultând manele la telefonul mobil, răcnind de parcă sunt surzi şi împingându-se de parcă vine şfârşitul lumii.

Semnaţi Petiţia catre Parlament: http://www.petitieonline.com/interesul_public_mai_presus_de_gustul_publicului

Iorgu

#44

2013-01-28 22:13

Felicitari pentru initiativa..

Traim o lume faradeLEGE, iar incercarile
de restaurare a unor norme firesti sunt binevenite,
ca inecatului prima gura de aer.. Sa fiti sanatosi !

Musafir

#45

2013-01-29 13:33

Sa ne ajute Cel de sus sa vedem, cu adevarat de ce avem noi nevoie, noi dar mai ales copiii nostri!
Sa inceteze haznaua asta a massmediei in Romania!
Mai multa moralitate, mai multa responsabilitate, mai multa jertfa, dragilor mei frati romani! Asta imi spun mie... prima data. Bucurati-va de adevar si dreptate, de simplitate si curatie! Cu dragoste pentru Romani!

Musafir

#46

2013-01-29 17:11

Trebuie facuta putina curatenie in privinta subiectelor din materialele pe care le prezinta unele televiziuni.Stirile despre crime, violuri si alte acte de violenta, sa fie prezentate dupa ora 24:00 si sa le urmareasaca toti acei oameni care nu sunt intregi la minte, si care se hranesc sufleteste cu acest gen de siri.
Eu cel de nu

#47 O parere radicala

2013-01-29 17:49

O parere radicala gasiti aici: http://cristi.mirea.eu/2013/01/zmeii-etici/
ypa

#48 Re: O parere radicala

2013-01-29 19:14

#47: Eu cel de nu - O parere radicala

Tu esti prea inteligent pentru secolul acesta, pe bune! Sfaturile si "solutiile" sa le tii pentru tine ca in viata reala din Romania nu au aplicabilitate. Prea multa credulitate ai in convingerile tale! Lucrurile stau cu totul altfel si asta se vede din comportamentul omului de pe strada si nu numai! Ori tu chiar nu vezi gradul actual de abrutizare al populatiei? Sunt deacord cu libeertatea de a alege , dar sa fie de unde! Stirile sunt toate "socante", multe mizerii precum: "Ochii din umbră" , "Pe Banii Părinţilor" , "Fata lu' Tata" , "Tradaţi in Dragoste" ...care manipuleaza psihicul romanului mai putin pregatit decat tine! Mass-media are un rol foarte important in modificarea modului de gandire si al comportamentului(pe termen lung) al unei natii! De aceea ce numesti tu "gustul publicului" poate fi interesul unor organizatii chiar externe menite sa "educe" si sa manipuleze acest popor ca sa'l transforme intr'o populatie manevrabila - o piata de desfacere - ceea ce si este!


Musafir

#49 Cosmin

2013-01-29 20:58

Oare se va face ceva in acest sens??? Eu am dubii!
Tepes

#50 chiar

2013-01-30 01:55

Chiar nu va e rusine, fiti civilizati nu manipulanti si carati-va dreaqu de pe OTV!!!