Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
Re: Re: Oamenilor lipsiti de creier!
#136: - Re: Oamenilor lipsiti de creier!
Nu e nimic draga, ce daca nu esti prea atagatoare, se va gasin un baiat intr-o buna zi...
Re: Re: legea CORECTA
#244: Totusi traim intro tara libera - Re: legea CORECTA
da sigur sunt sondajele gresite...cum zic ca sunt mai multi nefumatori cum sunt gresite...the...logica fumatorilor
Re: Re: Re:
Bv :))) bună vorbă ... Stati naibi in casa daca va deranjeaza fumul de tigara
Re: Re: Re: Re: Re: Re: legea CORECTA
#250: Cristina - Re: Re: Re: Re: Re: legea CORECTA
de zile intregi nu am mai fost asa de fericit...voi sunteti frustrati ca nu mai puteti sa fumati in localurile publice...cine e frustrat acum frustratule?
Re: Re: Re: Re: Re:
#249: nefumatorii sunt nesimtiti - Re: Re: Re: Re:
dom' profesor...va ramane mereu...numai ca sa va tavaliti voi in chinuri la cafenele ca nu puteti sa fumati.
sa faca locuri speciale de fumat ...
Re: Re: Re: Re:
da stai naibii tu in casa daca te deranjeaza asa de mult legea asta antifumat.....auzi la ea: sa stau eu in casa ...
Re:
Doamne....rar mi-a fost dat sa vad asa pocnitoare...voi sunteti aia care ne exasperati cu fumul vostru infect de tigara zi de zi...dar iote ca lucrurile se schimba mai pocnitoare....
Re: Re: Re: Re: Re:
#261: - Re: Re: Re: Re: ce fumuri aveti voi astia nefumatori de cateva zile! v-a mai crecut cate un plaman de cand cu legea asta? ca nu reusim sa va intelegem,sincer!
Re:
bravo tie...te informez ca de 2 zile nu mai ai voie sa fumezi in spatiile publice...altfel amenda intre 100 si 500...ne-am inteles?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: legea CORECTA
#257: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: legea CORECTA
Să mă ferească Dumnezeu de cineva ca tine! Se vede caracterul unui om după respectul pe care îl porți față de o domnișoară pe care nu o cunoști. Încă avem libertatea de a ne da cu părerea. Dacă te plictisești și nu ai ce face, take a job! O seară plăcută în continuare!
Re: Re: Re: Re: interzis minorilor
#104: jean gabin - Re: Re: Re: interzis minorilor
NU!!! Tampitule!! Incerca sa fie amabila (ceea ce se pare k la tara la tine nu tine)....ce daca e vreo don'soara de 20 de ani??!! Bine k o tine buzunarul sa aiba banii pt tigari :-P
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
lasa nu tre sa ma intelegi tu pe mine, asta nefumator!
si ca tot o dati cu plamanii...ce voua v-a scazut un plaman?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: legea CORECTA
#268: Cristina - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: legea CORECTA
Buna Cristina! Te rog frumos sa ma ierti daca te-am jignit, dar nu a fost intentia mea.
M-a luat valu de la atata sarbatoare cu legea asta.
O seara buna iti doresc si tie!
Re: Re: Re: Re: Re: legea CORECTA
#251: - Re: Re: Re: Re: legea CORECTA
se spune plictisitoare esti tu!!! Ungur bulan ce esti :-))
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: legea CORECTA
#246: nefumatorii sunt nesimtiti - Re: Re: Re: legea CORECTA
plictisitoare e tu....pocnitoareo...du-te de aici de pocnitoare ce esti