Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
Re: Re: bati campii
#100: bati campii din nou - Re: bati campii
Poate sa angajeze doar fumatori, in cazul asta nu ar mai fi nici o problema :))
Re:
probabil vroiau sa puna o taxa pentru fumatori si au realizat cat de absurd ar fi sa le ia banii de 2 ori . asa mai spera la amenzi.
Re: Re:
Prostule, te forteaza cineva sa intri intr-un local de fumatori?!? Idiotule!!!! Intelege ca daca vreau ca pe proprietatea mea sa se fumeze, se fumeaza, fie ca-ti convnine tie, fie ca nu. Banii, in localul ala, eu ii bag, eu platesc taxele si impozitele pe acel spatiu!!! Si nu-mi pot face acum un local PRIVAT special pentru fumatori? De ce? Auzi la ei ca cica se incalca dreptul la libera circulatie. Ba cretinilor DREPTUL ALA INCETEAZA ACOLO UNDE INCEPE DREPTUL LA PROPRIETATE!!! CRETINILOR Ca altfel intru maine peste tine in casa si fumez acolo pt ca ala e loc privat si am dreptul la libera circulatie, acum ati inteles?!?Cu asta se incalca drepturile omului . Idiotilor. Uite democratie in Austria, patronul localului isi alege categoria de clienti, foarte corect. Ca sunteti multi nefumatori, vor fi 5 localuri pentru voi si unul de fumatori. Aia e democratie!!! In unele state din America s-a legalizat marijuana, auzi la ei... Inapoiatii dracu :)
Sunt fumatoare de 15 ani.mama a 2 copii.
Sunt de acord cu fumatul doar in localuri in care nu se seveste mancare!
Eu nu fumez in casa,nu doresc sa imi intoxic copii si nici in localurile unde merg impreuna cu ei sa mancam,nu doresc sa mi.i intoxice careva!
In cluburi si in cafenele fumatul trebuie sa fie permis!
Bautorii de cafea in proportie de 90% sunt fumatori!
Un nefumator nu prea are ce cauta in cafenele,suc poate bea si in restaurante
Drepturile Omului
Nu exista dreptul de a fuma dar exista dreptul la proprietate privata, pai cum vii sa-mi spui tu mie cine intra in localul meu si cine nu? Cum sa-mi spui tu mie pe cine sa angajez? Da mi-ai platit tu mie investitia? Imi platesti tu mie taxele si impozitele?!? Daca vreau ca la mine in local sa intre numai oameni cu un picior, pai numai oameni cu un picior imi intra, aia nu e discriminare fata de cei cu 2 picioare ala e dreptul meu de a primi pe cine vreau eu, iar statul imi ia acest drept. Pai maine intru si eu peste tine in casa si ma iau si de tine ca te uiti urat. Sa fie clar, dreptul la libera circulatie se opreste unde incepe dreptul la proprietate. Care este incalcat!!!! CEDO trebuie sa scrie pe cei care dau faliment din cauza legii asteia tampite, iar daca nici CEDO nu-ti da dreptate inseamna ca se duce dracu democratia si e un mare semnal de alarma
legea celebra de tot cacatul
De ce sa astept sa se termine programul de lucru ca sa pot sa fumez???? Sa stau sa ma ascund sa nu m prinda careva?!! Nu inteleg de ce numai in Romania se pot intampla atatea mizerii. In loc sa se ocupe de coruptie,de salariile noastre..ei baga lege cu "antifumat"..ceva in gen "ne cam pisam pe voi,astia care stau cu tigarea in mana". Ma pis pe legea voastra! Voi fuma incontinuare,in statie si oriunde pentru ca este viciul meu!
Re:
Faceti parte din randul persoanelor langa care nu mi-as aprinde o tigara nici pe strada
| This discussion has been closed. |