Examen National
grafic fara notare a ce reprezinra axele nu este parte din programul scolar pr clasa I-VIII. pt aceasta ambiguitate ar trebui sa si raspunda careva ..., sa nu se intample si la o alta generatie de copii asa o frustrare.
Re: Re:
bine ca acu corectezi
daca si la mate esti asa bun ca la romana nu ma mira ca ai gresit
- Nu spune nimeni ca la un examen trbuie sa existe si nota 9si10.si notarea nu incepe de la1. De ce ati mai pus legenda cu nr de elevi gri daca te iei dupa legenda raspunsul este8. Daca te iei dupa logica raspunsul este3. Dar nu suntem la un examen de logica.suntem la matematica stiinta exacta.
Re: Re:
Atâta răutate,intelegeti toți acești care susțineți ca să se puncteze doar rezultatul 3 nu înțelegeti ca ambele sunt corecte .Cei care au ales 8 s-au luat după diagrama cum de asemenea se si procedează în mod normal.Asa ca să se puncteze ambele
Evaluare nationala
#454: Mădălina - Evaluarea nationala
In dreptul diagramei era un patratel ingrosat si scria numar elevi acest patratel ingrosat semana cu linile ingrosate acest lucru te duce cu gandul ca jos unde ar fi fost linile ingrosate sa fie numarul elevilor si pe harta de geografie jos la legenda arata cu maro munti cu albastru rauri si asa mai departe asa si noi ca elevi ne-am legat de acea legenda care arata patratelu ingrosat unde scrie numar elevi ,iar noi daca pe diagrama am gasit linia aceea ingrosata asa am gandit asa ca mi-as dori sa fie luate in considerare ambele raspunsuri
Din cate vad 40000 de elevi nici nu s-au uitat peste subiectele de anul trecut,dar ei vor note mari,diagrama a fost exact ca cea de anul trecut,atunci nu s-a plans nimeni.
Re:
Sa recunoasca ca au gresit .
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: sa speram ca va fi ok
#4286: - Re: sa speram ca va fi ok
notele de la 0 la 10, daca tot il pui pe 0 pe axa OY.