Examen National
Nu este vorba de prostie sau incultura , ci doar de atentie. Graficul are tot ce ii trebuie, problema a fost mai mult ca sigur data, ca sa vada daca aveti si logica. Nu vad unde este ambiguitatea...
Fiti suparati pe voi si nu pe cei de la minister !
--elev clasa a 12-a--
Adevarata petitie ce ar trebui semnata
www.petitieonline.com/petitie_pentru_pastrare_a_rezultatului_3_la_en_matematica
Va rog sa semnati aceasta petitie pentru a sustine adevarul si valoarea, nu nonvaloarea. Neatentia se penalizeaza. Daca ar da ministerul toate exercitiile grele, atunci nu ati mai lua nici 6. Asa ca nu mai pretindeti ca din cauza unei banalitati, nu intrati la liceu. Ei bine, probabil ca nu era o banalitate ,ci voi ati tratat-o asa.. deci, vina voastra. Cat despre grafic, era clar 3 raspunsul final. Se poate observa in argumentele petitiei mele ! !!! Va invit sa semnati petitia si m-ati putea ajuta enorm cu un SHARE. Dupa, cand cei cu 8 vor avea note mai mari decat voi, tot voi veti fi cei care vor regreta pentru ca prostia primeaza si nu eticul.=
Re:
Total gresit. De altfel, legenda nici nu era necesara. Dar daca nici macar asa nu va duc captele alea goale...
Re: Clar era 3, notele nu pot fi de la 0-8, acest lucru se observa daca priveau mai atent
Datorita faptului ca la Evaluarea Nationala,MEN a derutat elevii la Subiectul I exercitiul 6 prin diagrama reprezentata gresit, propun o reevaluare a tuturor lucrarilor din sesiunea iunie 2016, astfel incat ambele variante (3 si 8 elevi) sa fie punctate ca fiind corecte.Multumesc!
Re: Re:
Stai calm, copile, am trecut examenul și am intrat la liceul pe care mi l-am dorit. Și nu cred ca ești în poziția în care sa îmi comentezi mie, tu, un incult care nu ar fi știut răspunsul corect nici dacă te plesnea peste fata, atâta timp cat anul trecut mergeam de 4 ori pe săptămână câte 3 ore la meditații pentru matematica, și știi ce? Asta probabil trebuia sa faci și tu, ca sa nu mai fii acum un atât de mare frustrat. Și renunță la limbajul de țărănoi infect, ca nu te ajuta cu nimic.
Re:
Acceptati cu demnitate dragi parinti ca nu aveti copii cei mai buni si ca pot gresi si ei daca nu sant atenti
Desteptule/desteapto , nu suntem disperati , doar ca ei au gresit ! Este greseala lor . Nu trebuia sa mai puna patratelul ca ala semnificand numarul elevilor .
Semnati petitia adevarului !
www.petitieonline.com/petitie_pentru_pastrare_a_rezultatului_3_la_en_matematica
Re: Adevarata petitie ce ar trebui semnata
#1728: Gabriela Dima - Adevarata petitie ce ar trebui semnata
Nu mai spama cu petitia ta, ajuge, ai postat o data !
semnati
am scris 3 , dsr totusi mi se pare incorect , a fost exercitiul scris gresit .
dar*
Punctul de intersecție se afla acolo unde se formează unghiul de 90°, asa ca da fuguta și mai trage o ocheada la grafic, ia-ți o unitate de măsură și vezi ca 0 este plasat pe axa orizontala la aceeași distanta fata de origine la care este și 1 de pe axa verticala.
E corect cum spun cei de la minister. Notele sunt de la 1 la 10, nu de la 0 la 8.
| This discussion has been closed. |