Examen National
Eu cred ca acest exercitiu a fost creat SPECIAL pentru a diferentia felul de gandire al copiilor( logic sau abstract), dar este inadmisibil sa se faca asa ceva la un examen de evaluare nationala care presupune evaluarea cunostintelor si nu logica unui elev de 14 ani!!!!!
Acest tip de exercitii se dau la testari pentru locuri de munca cum ar fi cele de la Uniunea Europeana sau pozitii de conducere in companii transnationale, unde este necesara testarea abilitatilor de logica ale aplicantilor.
ACESTA ESTE UN EXAMEN DE VERIFICARE A CUNOSTINTELOR, NU UN MOD DE TESTARE A GANDIRII ELEVULUI!
Cei care ati conceput acest subiect sunteti niste INCAPABILI sau RAU INTENTIONATI!
Adevarul
www.petitieonline.com/petitie_pentru_pastrare_a_rezultatului_3_la_en_matematica
Va rog sa semnati aceasta petitie pentru a sustine adevarul si valoarea, nu nonvaloarea.! Neatentia se penalizeaza. Daca ar da ministerul toate exercitiile grele, atunci nu ati mai lua nici 6. Asa ca nu mai pretindeti ca din cauza unei banalitati, nu intrati la liceu. Ei bine, probabil ca nu era o banalitate ,ci voi ati tratat-o asa.. deci, vina voastra. Cat despre grafic, era clar 3 raspunsul final. Se poate observa in argumentele petitiei mele ! !!! Va invit sa semnati petitia si m-ati putea ajuta enorm cu un SHARE. Dupa, cand cei cu 8 vor avea note mai mari decat voi, tot voi veti fi cei care vor regreta pentru ca prostia primeaza si nu eticul.
Re: Re:
Dar dragă, comentariul meu este absolut justificat. Ori, spune-mi, ți s-ar părea normal ca un copil care a greșit exercițiul sa ia cele 0,5 puncte pe degeaba, echivaland poate nota altui copil care și-a meritat întrutotul punctajul? Țin sa te anunț, în cazul în care nu știai, ca notele alea îți decid următorii 4 ani din viața. Sa presupunem ca sunt doi copii. Unul are nota 7, cu tot cu exercițiul 6 rezolvat. Celalalt are nota 6,60, fără exercițiul 6 rezolvat. I se acorda cele 0,5 puncte, face așadar 7,10. Alea 10 sutimi pot trimite copilul cu răspunsul corect la un liceu prost, și pe asta, cu deficitul de atenție într-unul bun. Asa ca nu îmi zice tu mie ca sunt o idioată, ca nici ție nu ți-am conveni sa apară unu și sa-ti fure locul la liceu.
Imi doresc sa nu se mai ia in calcul media cls 5-8 deoarece se fac multe favoritisme
Re: Re: Re: Re:
Ambele variante pot fi corecte, aici ne cerem dreptul !!
Haideți sa nu intram in jocul lor!
Trebuie să avem in vedere elevii buni, care nu au gresit nimic, desi gradul de dificultate al subiectelor de geometrie a fost ridicat, dar CLAR FORMULAT.
Adevarul
www.petitieonline.com/petitie_pentru_pastrare_a_rezultatului_3_la_en_matematica
Va rog sa semnati aceasta petitie pentru a sustine adevarul si valoarea, nu nonvaloarea. Neatentia se penalizeaza. Daca ar da ministerul toate exercitiile grele, atunci nu ati mai lua nici 6. Asa ca nu mai pretindeti ca din cauza unei banalitati, nu intrati la liceu. Ei bine, probabil ca nu era o banalitate ,ci voi ati tratat-o asa.. deci, vina voastra. Cat despre grafic, era clar 3 raspunsul final. Se poate observa in argumentele petitiei mele ! !!! Va invit sa semnati petitia si m-ati putea ajuta enorm cu un SHARE. Dupa, cand cei cu 8 vor avea note mai mari decat voi, tot voi veti fi cei care vor regreta pentru ca prostia primeaza si nu eticul. !!!!!!!!!
Re:
Suntem condusi de niste incompetenti. Raspunsul corect este de fapt 8.
Asumativa ca odraslele voastre au gresit si nu altcineva
Re: Evaluarea nationala
#454: Mădălina - Evaluarea nationala
Eu am semnat petiția. Cum o aducem la cunoștință Ministeruluitat educației
Re: Re: Re: 300 de semnaturi :)))
| This discussion has been closed. |
Re: Re: NU ESTE CORECT!
#1469: Eu - Re: NU ESTE CORECT!
Sunt de acord cu tine.
Daca in Romania
se dau note pana la 10, inseamna ca este argument matematic ?
Parca matematica era o stiinta generala, nu "adaptata conditiilor locale"