Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!
JUDECĂTORUL VIOREL-ADRIAN PODAR îşi dă DEMISIA!!!
Musafir#2 Aug 22, 2016, 02:08
Acel judecător de doi bani, trebuia exclus din magistratură fără drept de pensia aiurea și a presta ca avocat! Ana-Maria Nedelcu are posibilitatea să formuleze o plângere penală împotriva acelui judecător tâmpit și mituit de partea adversă... Este o recomandare!
Musafir#3 Aug 22, 2016, 04:06
Si se face procuror? Ori ministru?
Musafir#4 Aug 22, 2016, 06:28
AR TREBUI NEAPARAT SA NE OCUPAM CUM SE CUVINE, PANA LA CAPAT, DE FIECARE CRIMINAL SI MACELAR DE FAMILII, DIN JUSTITIE. RAPID!!!
Musafir#5 Aug 22, 2016, 07:30
Felicitari! Sunteti foarte buni si impreuna am reusit sa ajutam si sa redam linistea unei mame si a copilului ei...
Ma bucur si va doresc putere si realizari in continuare!
Musafir#6 Aug 22, 2016, 07:32
Felicitari! Sunteti foarte buni si impreuna am reusit sa ajutam si sa redam linistea unei mame si a copilului ei...
Musafir#7 Aug 22, 2016, 10:22
Felicitari ! Va apreciez si va doresc multe realizari in continuare !
Musafir#8 Aug 22, 2016, 10:35
Buna ziua dragi romani sa fim solidarii pentru Ana Maria Nedelcu merit acest lucru,este o MAMA EROINA!
Musafir#9 Aug 22, 2016, 10:56
Exista dreptate si vrem sa vedem cat mai multa in aceasta tara. Sper nu numai eliberarea din functie a domnului.Podar Cea mai buna justitie divina e ca cei care isi bat joc de oameni sa treaca prin aceleasi situatii, sa aiba dreptate sa nu fie crezuti sa fie aratati cu degetul..numai asa vor intelege. In SUA e incredibil cum isi protejeaza cetatenii..fie ei si transportatori de droguri..noi le dam tot strainilor dreptate imediat...chiar si cand nu au.
Musafir#10 Aug 22, 2016, 19:28
Să vedem unde apare. F probabil are deja o variantă.
Musafir#11 Aug 23, 2016, 20:21
Bine face! În instituţii trebuie să rămână patrioţii şi specialiştii cu simţ românesc.
Musafir#12 Oct 27, 2016, 06:05
Eu consider ca in tot ce scrieti este adevar si dreptate.
Va multumesc pentru informatie.
Va multumesc pentru informatie.
Musafir#13 Oct 27, 2016, 08:02
Bravo,chiar si lupta virtuala da roade,eu insumi fiind usor sceptic in general la puterea petitiilor,e o lectie si pt mine.
Musafir#14 Jul 05, 2019, 05:46
In cazul Sorina, deși procurarea a gresit, principalul vinovat este asistență maternala care a abuzat psiho-emotional copilul si l-a înfricoșat.
Un incapabil.Bine ca-si da demisia. Daca ar fi fost invers nu ar fi extradat canadienii o mama canadiana in veci!